biegacz1 Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Witam, Składam swój pierwszy rower 29, rower będzie walczył na maratonach i xc. Ważę: 65kg Zastanawiam się między dwoma amortyzatorami podanymi w temacie: SrSuntor Axon oraz Manitou Marvel Comp. Zależy mi na wadze i pracy, ale czy opłaca się dopłacać 400zł do Axona ?
MokryxD Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Ja polowałbym raczej na Marvela (Expert lub Pro) albo RSa Rebe/SIDa. Różnica w pracy będzie na plus dla tych firm, a także interwał serwisowy. Jedyny czego nie można odmówić Suntorowi to przemyślanej manetki, która nie łapie brud.
biegacz1 Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 Dostępne mam tylko Marvela Comp, albo Axona. Mogę je mieć w bardzo dobrych cenach, dlatego porównuje te dwa amortyzatory między sobą, inne jak na razie nie chodzą w grę ze względu na cenę.
biegacz1 Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 Zastanawiam się czy będzie czuć tą wagę, amortyzatory bez dociętej sterówki ważą: Marvel - 1940g, Axon - 1630g.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.