Thunder Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Cześć, nie wiem czy temat w dobrym dziale, w razie czego proszę o przeniesienie. Pomimo, że już mamy jesień ja chciałbym kupić sobie rower. Przydałby się do codziennych dojazdów (kilka km) a ponieważ mam zamiar go zostawiać na zapięciu i nie chcę na niego dużo wydawać - musi być tani. Nawet stary składak by wystarczył. Problem w tym, że nigdzie nie mogę znaleźć komisu - nie da się ukryć, że sezon minął. Ale może ktoś z Was zna takowy, czynny? Najlepiej w miastach jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinw Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 B-B Pamirbike Bystrzańska 29 Sklep otwarty w sumie nie tak dawno, ale prowadzą też komis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Nikt nie zna innych komisów? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Happybike przy ul. Mogilskiej 56 (chyba). Ale tam tanich rowerow to raczej nie miewaja. A moze sprobuj poszukac na dawnej tablicy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.