yarad Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Jeśli chodzi o pompki, to proponuję zaopatrzyć się w wydajną pompkę stacjonarną/domową. Polecam samochodową, zapewne będzie znacznie tańsza przy równorzędnej jakości. Sam posiadam od lat pompkę nożną firmy Start i sobie chwalę. http://www.start.waw.pl/index.php?id=158 Trzeba jedynie dokupić przejściówkę między zaworem samochodowym i Prestą, kilka złotych w sklepie rowerowym. Komfortowe, wydajne pompowanie. Może jedynie manometr nie do końca zasługuje na zaufanie... Natomiast na rowerze, którym poruszam się głównie po mieście, wożę jakąś niedrogą, małą pompkę, która w razie awarii ma zapewnić tyle powietrza, aby delikatnie dotoczyć się do domu... Jeśli zaś chodzi o problem z przebiciami, to powtórzę tylko wcześniejsze opinie: dobre opaski/taśmy (jest sporo produktów/rozwiązań) izolujące dętki od obręczy oraz twarde koła przed każdym wyjazdem (ja dopompowuję koła 1-2 razy w tygodniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafald Napisano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ta pompka jest stacjonarna dziś przejechałem się drugi raz z tą dodatkową opaską przy okazji testując bieliznę termiczną bo strasznie wiało i jak na tą chwilę bez kapcia ale myślę że to jeszcze za wcześnie żeby wyrokować że opaska pomogła pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.