michalekD Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Witam, przymierzam się do zmiany kół w moim Elicie i zastanawiam się jak to jest z tymi Shimano mt66??? obecnie mam Novatec D041SB/042SB - są niezniszczalne ale ciężkie trochę. latam głównie po lasach i startuję w maratonach, czasem wpadnie jakiś wyjazd w góry. czy ten zestaw będzie się nadawała???? -->> http://allegro.pl/kola-shimano-wh-mt66-czarne-disc-ust-centerlock-i4766497951.html martwią mnie trochę te łożyska kulkowe na konusach, trochę poczytałem że z regulacją jest zabawa. i mam do kupienia Shimano XT 775 razem z tarczami na centerlock XTR 160mm komplet P+T za 600pln - używane od znajomego mechanika rowerowego. co byście polecili. chciałbym otrzymać opinię od kogoś kto na tych kołach gania i żeby ten temat nie przerodził się w bezskuteczną potyczkę.... dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.