Skocz do zawartości

[obręcze] reborn black track

Pawel9016

Rekomendowane odpowiedzi

witam

widzialem na stronie mk biku obrecze http://www.dobrerowery.com/product_info.ph...roducts_id=2425

moj mamoth jest juz mocno rozwalony po roku uzytkowania i musze niedlugo cos kupic .chcialem kupic albo double tracka albo single wida ale teraz zauwazylem ta obrecz jest ona wykonana z tego samego alu co double track ,ma ta sama budowe (z tego co widac na obrazkach)noi cos mi sie wydaje ze to moze byc nawet to samo co double track ,ze wychodzi chyba nawet z tej samej fabryki tylko sa inne naklejki , oczywiscie moge sie mylic .mam zamiar kupic ta obrecz za okolo miesiac pod 24" bylbym wdzieczny za jakies opinie , jezeli jechales na niej widziales ja na zywo ,widziales czy jest dobrze wykonana(szczegolnie na laczeniu) to napisz bylbym bardzo wdzieczny.pozdrawiam :confused:

Fana podróba :033: Widziałem już podróby Alex DX32, ale Sun Doubkle track nie :)

Ja bym nie ufał tego typu obręczą. Niby te same wymiary ale może ścianki cieńsze, albo słabe łączenie. Ja mam na tyle właśnie Double Tracka i jest zaisty, choć ciężki. DM24 zakatowałem w 3 miesiące a Double Track trzyma sie już pół roku i jest ok.

Piszesz o TYM Single Wide ?

Jak masz kase na Tę obręcz, albo chociaż Double track to po co sie zastanawiasz nad jakimiś podróbami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...