Pawel9016 Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 witam widzialem na stronie mk biku obrecze http://www.dobrerowery.com/product_info.ph...roducts_id=2425 moj mamoth jest juz mocno rozwalony po roku uzytkowania i musze niedlugo cos kupic .chcialem kupic albo double tracka albo single wida ale teraz zauwazylem ta obrecz jest ona wykonana z tego samego alu co double track ,ma ta sama budowe (z tego co widac na obrazkach)noi cos mi sie wydaje ze to moze byc nawet to samo co double track ,ze wychodzi chyba nawet z tej samej fabryki tylko sa inne naklejki , oczywiscie moge sie mylic .mam zamiar kupic ta obrecz za okolo miesiac pod 24" bylbym wdzieczny za jakies opinie , jezeli jechales na niej widziales ja na zywo ,widziales czy jest dobrze wykonana(szczegolnie na laczeniu) to napisz bylbym bardzo wdzieczny.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Fana podróba Widziałem już podróby Alex DX32, ale Sun Doubkle track nie Ja bym nie ufał tego typu obręczą. Niby te same wymiary ale może ścianki cieńsze, albo słabe łączenie. Ja mam na tyle właśnie Double Tracka i jest zaisty, choć ciężki. DM24 zakatowałem w 3 miesiące a Double Track trzyma sie już pół roku i jest ok. Piszesz o TYM Single Wide ? Jak masz kase na Tę obręcz, albo chociaż Double track to po co sie zastanawiasz nad jakimiś podróbami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel9016 Napisano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 tak własnie o tym tylko wydanie tyle kasy na SW by mi mocno uszczuplilo budzet na piaste i szprychy..a tak moglbym kupic lepsze no ale poczekajmy na jeszcze kilka opini bo moze ktos ma te obrecz i jest adowolony pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.