kondikuxu Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Ostatnio zakupiłem używany amortyzator RS Dart 3 i od razu po odpakowaniu zauważyłem że cieknie z prawej strony, więc postanowiłem, że zregeneruję go sam. Teraz pojawia się pytanie: Jakie uszczelki, oleje ( i w jakich ilościach) itp. mam zamówić/kupić i skąd ? Ps. Blokada skoku nie działa.. jest na to jakaś rada? czym może być to spowodowane? Z góry dziękuje za odpowiedź Edytowane 4 Listopada 2014 przez kondikuxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzanas Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 i po temacie ...pssssst ogarnij nazewnictwo tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 4 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Kupiłeś złom. Wygląda na padnięty tłumik, moim zdaniem szkoda zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondikuxu Napisano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ale da się coś z tym zrobić w ogóle? Bo przecież nie wywalę tego skoro kasę wydałem ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 https://www.sram.com/sites/default/files/techdocs/tm_my102.pdfStrona 6Brak blokady jest spowodowany najpewniej brakiem lub zbyt małą ilością oleju w prawej goleni.Jak już tam zajrzysz i będziesz miał konkretne pytanie, pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi