Gość Snowy Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Witam, prosiłbym o wycenienie bmxa : Rama : No name, kilka wgniotów Widelec : Oddysey Race fork cs 1 Kierownica : Dartmoor Flow 9 (zdarty lakier troche) Mostek : ??????? Pedały : Eclat, prawdopodobnie Surge, styrane Korba : No name Piasta tył : Salt pro cassette Opona tył : Maxxis Obręcz tył : Dartmoor Fortress Szprychy tył : ????? Opona przód : Khe Mac 2 Piasta przód : ?>??? Obręcz przód : Dartmoor Fortress Szprychy przód : ???????? Dałem tu jedynie rzeczy które coś mogą być warte, tj. Są jeszcze w stanie używalności, a ?????? oznacz że po prostu nie wiem gdyż się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadronsport Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Za mało danych,nie wiemy nawet jak wyglaa ten rower i w jakim stanie faktycznym jest,na forum pojawiają się podobne posty odnośnie wyceny,ale akurat w tym przypaadku jest zbyt wiele niewiadomych aby móc to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Snowy
Witam, prosiłbym o wycenienie bmxa :
Rama : No name, kilka wgniotów
Widelec : Oddysey Race fork cs 1
Kierownica : Dartmoor Flow 9 (zdarty lakier troche)
Mostek : ???????
Pedały : Eclat, prawdopodobnie Surge, styrane
Korba : No name
Piasta tył : Salt pro cassette
Opona tył : Maxxis
Obręcz tył : Dartmoor Fortress
Szprychy tył : ?????
Opona przód : Khe Mac 2
Piasta przód : ?>???
Obręcz przód : Dartmoor Fortress
Szprychy przód : ????????
Dałem tu jedynie rzeczy które coś mogą być warte, tj. Są jeszcze w stanie używalności, a ?????? oznacz że po prostu nie wiem gdyż się nie znam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.