Gość Snowy Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Witam, prosiłbym o wycenienie bmxa : Rama : No name, kilka wgniotów Widelec : Oddysey Race fork cs 1 Kierownica : Dartmoor Flow 9 (zdarty lakier troche) Mostek : ??????? Pedały : Eclat, prawdopodobnie Surge, styrane Korba : No name Piasta tył : Salt pro cassette Opona tył : Maxxis Obręcz tył : Dartmoor Fortress Szprychy tył : ????? Opona przód : Khe Mac 2 Piasta przód : ?>??? Obręcz przód : Dartmoor Fortress Szprychy przód : ???????? Dałem tu jedynie rzeczy które coś mogą być warte, tj. Są jeszcze w stanie używalności, a ?????? oznacz że po prostu nie wiem gdyż się nie znam.
Hadronsport Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Za mało danych,nie wiemy nawet jak wyglaa ten rower i w jakim stanie faktycznym jest,na forum pojawiają się podobne posty odnośnie wyceny,ale akurat w tym przypaadku jest zbyt wiele niewiadomych aby móc to zrobić.
Pytanie
Gość Snowy
Witam, prosiłbym o wycenienie bmxa :
Rama : No name, kilka wgniotów
Widelec : Oddysey Race fork cs 1
Kierownica : Dartmoor Flow 9 (zdarty lakier troche)
Mostek : ???????
Pedały : Eclat, prawdopodobnie Surge, styrane
Korba : No name
Piasta tył : Salt pro cassette
Opona tył : Maxxis
Obręcz tył : Dartmoor Fortress
Szprychy tył : ?????
Opona przód : Khe Mac 2
Piasta przód : ?>???
Obręcz przód : Dartmoor Fortress
Szprychy przód : ????????
Dałem tu jedynie rzeczy które coś mogą być warte, tj. Są jeszcze w stanie używalności, a ?????? oznacz że po prostu nie wiem gdyż się nie znam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.