Orion50 Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam. Szukam obreczy do XC. Waże dużo ,a pottrzebuje niezłych , mocnych obreczy do XC. Głownie teren , ale czasem miasto. Rozsądna cena. Tak do 200 zeta za obie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ja waże znacznie więcej i spokojnie Tobie polece DM-18 . Oczywiście jak masz tarcze:) Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechu Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ja polecam dh19(85zl) lub Supre N (89zl)--bedziesz zadowolony !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyś ksywa gary Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 vuelta excalibur ewentualnie alex td 17/lub 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Jak masz taką wagę, to (bez obrazy!) bez zastanawiania bierz DH19 - nie jest to szczyt lekkości (520g), ale są po prostu nie-do-zajechania! Sam używałem takiej do XC, zrobilem z górą 4000km, teraz przełożyłem do roweru... streetowego i nadal nic się nie dzieje! Czasami jak mocniej p*** się w wysoki krawężnik albo wpadnie w większą dziurę, trzeba w domu zrobić pół obrotu nyplem, ale to są właściwie detale - w "normalnej" jeździe nie trzeba po prostu robić nic, takie są dziady wytrzymałe... Z czystym sumieniem polecam! PS Supra Alexa to raczej do streetu - zależy jak jeździsz (DH19 są do XC, ewentualnie lekkiego freeride'u) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 dm18 // dh19 spokojnie dadza rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.