Bormaszyna Napisano 3 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Witam, jestem posiadaczem tego amortyzatora ( sprężynowy z tłumieniem olejowym). Jego praca jest niezadowalająca jak dla mnie. Wszystko zależy od temperatury otoczenia. Podejrzewam, że winą jest smar na którym pracuje widelec. Jestem ciekaw, czy można wlać olej do dolnych lag zamiast tego smaru ? Proszę o opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Możesz zalać , olejem . Mój Storm Air śmiga na oleju . Winny może być też olej w tłumiku , możesz go zmienić na motorexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarneckijg Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Tlumik w stormie niby nie rozbieralny ja go rozebralem wymienilem na lepszy olej i pracuje naprawde pieknie i calym skokiem seryjnie za duzo oleju fabrycznie dali i tlumik nie pracuje calym skokiem jak cos pytac powiem co i jak pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 a o interpunkcji i ogólnie o poprawnej polszczyźnie kolega słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarneckijg Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Tak przepraszam na szybko pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi