PhoeniX Napisano 11 Lipca 2006 Napisano 11 Lipca 2006 Mam okazje kupna używanego kaksu od kolegi. Jest to MET ANAXAGORE jedynka ( żółto szary ). Jeżdzony 4 albo 5 lat i mam okazje kupna go za około 100zł. Opłaca sie ?? Z którego to roku kask i czym sie rózni anaxagore 1 od 2 ? 1 lepszy czy 2 ? I czy lepiej kupić ten kask czy jakiś inny bo to ze jest uzywany to nie mi nie przeszakadzac ale uzywane kaski moga miec jakies chyba wady jak np. słaba wytrwałość tak ? Kask wyglada tak jak w załączniku niżej.
Świstu Napisano 11 Lipca 2006 Napisano 11 Lipca 2006 Za tą cenę kupisz nowy, niezły kask... ja bym się zdecydował na niższy model, ale nieśmigany
topol Napisano 11 Lipca 2006 Napisano 11 Lipca 2006 chłopie to kask !!!!!!!! rzecz która powinna chronic ci globus.W takich przypadkach nie licz kaski,chodzi o zycice.Kup NOWY !!!! No chyba ze wiesz na 100% ze kask który chcesz kupic nie brał udziału w żadnej kolizji,.............to ewentualnie...........
PhoeniX Napisano 11 Lipca 2006 Autor Napisano 11 Lipca 2006 No nie brał tylko raz spadł z roweru jak jechał. ALe za 100zł ot oakzaja a nie 300. A czym sie różni 1 od 2 ??
renko Napisano 11 Lipca 2006 Napisano 11 Lipca 2006 Nie wiem na ile to jest marketingowa papka, ale producenci kaskow zalecaja wymiane ich co kilka lat. A ten, o ktory pytasz jest juz dosc stary. Ja bym chyba nie zaryzykowal i kupil jakis nowy.
PhoeniX Napisano 11 Lipca 2006 Autor Napisano 11 Lipca 2006 Co rozumiesz przez słowo marketingowa papka ?? Hmm no może bo ten 4 lata na pewno był jeżdzony, jeszcze do sklepu musiałbym sie wybrać i ogldnąć kaski bo nie byłem :029:
Trin Napisano 11 Lipca 2006 Napisano 11 Lipca 2006 Co rozumiesz przez słowo marketingowa papka ?? Hmm no może bo ten 4 lata na pewno był jeżdzony, jeszcze do sklepu musiałbym sie wybrać i ogldnąć kaski bo nie byłem :029: szukanie nie boli :glare: KLIKEN.MACHEN
Rafał Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 No nie brał tylko raz spadł z roweru jak jechał [...] przez 5 lat tylko raz? to może on na tym rowerze jechał tylko raz? :lol: chyba każdy nowy kask za 100 zł będzie bezpieczniejszy od używanego
PhoeniX Napisano 13 Lipca 2006 Autor Napisano 13 Lipca 2006 Ale co bedzie bepziecnaziejsze stopi sie on ? Przeciez nigdy nie był uwalony, czysciutki jest, wiec nie wiem na jakiej podstawie piszecie tak no ale ok to jest forum różni ludzie rózne opinie.
Bizon Napisano 14 Lipca 2006 Napisano 14 Lipca 2006 Jeśli to dobry kolega i powiedział prawde ,że żadnych gleb poważnych nie było to ja bym brał.Ale jeśli to takie kolega którego mało znasz to wiesz przez 5 lata można dużo różnych gleb zaliczyć i może powiedzieć cokolwiek byle by sprzedać kask.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.