Skocz do zawartości

[rama] Pęknięty Dartmoor Shine - czy warto?

Sajmon15

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Mam mozliwosc zakupu ramy Dartmoor Shine, za 650 zl, wraz z damperem, rama oczywiscie jest peknieta w 3 miejscach. Nie jest dla mnie to problemem, poniewaz mam bardzo dobrego spawacza ktory zrobi mi to za grosze profesjonalna reka. I wlasnie teraz nasuwa sie jedno wazne pytanie czy warto? Jesli nie to prosze zaproponowac inna rame do Dh/Fr/Full itp. Do 800 zł! Musi byc z damperem! Z gory dziekuje za odpowiedzi! (dodaje załącznik)

post-178392-0-54144300-1415036640_thumb.jpg

• Mod Team
Napisano

Ona nie jest pęknięta, ona jest popękana, do jazdy bulwarowej pewnie ok ale jak chcesz jej używać do tego do czego jest stworzona, to zapomnij.

I w przyszłości poprawnie nazywaj tematy albo poleca do kosza.

Napisano

Jak popękała w kilku miejscach to prawdopodobnie ma mikro pęknięcia w wielu innych. Ja bym sobie odpuszczał uszkodzone ramy, zwłaszcza jak jeździsz ostro. No chyba że masz wuja protetyka.

Napisano

Za taka kwotę dostaniesz coś tylko w podobnym stanie.

Rama z linka jest zmęczona i po trzech pęknięciach wolałbym jej nie kupować .

Napisano

Puklus, sorki, jestem tu nowy. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi, na pewno sie do nich dostosuje. Moze jestescie w stanie mi polecic jakas ramke w przedziale cenowym ok 800 zł :)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...