KrystianWas Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Witajcie moj szwagier to amatorski fotograf oraz videorealizator (posiada drony i jakies inne gadzety ktorych nie jestem w stanie nazwac:)) w zwiazku z tym zapytalem czy nie chce sobie pocwiczyc na mnie (sic!) sprzetu pozniej szybki montaz filmu i zobaczymyco z tego wyjdzie oczywiscie promujemy "DBT" co Wy na to? Cytuj
Damianek80 Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Naprawde super pomysl ale ja bym z tym jeszcze poczekal az powiedzy zebralo by sie jakies grono powiedzmy z 4-5 osob ktore by mialy zamiar sie zaangazowac wtedy mozna sie skrzyknac i cos takiego zorganizowac Cytuj
KrystianWas Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 jasne na razie nie rozmawialismy o terminie pozostaje czekac na chetnych Cytuj
Damianek80 Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Oby paru sie znalazlo pozniej mozna pomyslec nad strojem jakos sie umowic i wtedy mozna nakrecic jakis spot reklamowy :)ewentualnie mozna zmienic nazwe i rozszerzyc na cala polske , a poki co to korzysta ktos z aplikacji typu endo lub strava ? Ja aktualnie korzystam z stravy Cytuj
KrystianWas Napisano 9 Listopada 2014 Autor Napisano 9 Listopada 2014 ja endo bez wersji premium a tej Twojej nie moge znalezc na google play Cytuj
Damianek80 Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 "Strava running and cycling GPS " to jest dokladna nazwa a logo to pomaranczowe z dwoma bialymi falkami , ja z endomondo przezucilem sie na strave bo endo oszukiwal na wysokosciach i gubil sygnal gps Cytuj
KrystianWas Napisano 11 Listopada 2014 Autor Napisano 11 Listopada 2014 ok znalazlem dzis proba moze "zagonie" Jacka do paru fotek w czasie jazdy to wrzucimy tutaj Cytuj
Damianek80 Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 To fajnie bo pogoda fajna ja wczoraj troche pokrecilem nie szarzujac bo jestem po zapaleniu miesni :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi