LiveFoRMTB Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Cześć wszytkim mam pytanie czy ten rower nada się do FR po mieście lub Lekkiego DH (http://olx.pl/oferta/dartmoor-street-fighter-16-dh-fr-gratis-CID767-ID6OmvD.html#d69b854c76) na razie myślę że najlepszy będzie Hardtail bo trzeba popracować na techniką i kasy zbytni niem na fulla Więc proszę was o pomoc i np jak bym go kupił to co mógłbym pozmieniać na lepsze.
rkopec16 Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 strasznie drogi ten rower, w tej cenie idzie już kupić podstawowego fulla lub fajnego sztywniaka
LiveFoRMTB Napisano 2 Listopada 2014 Autor Napisano 2 Listopada 2014 no właśnie szukam fajnego sztywniaka ale ciężko znaleźć a fulla nie chcę bo technik troche mało jak coś znajdziecie to możecie wstawić linka najlepiej z dolnego śląska a cena jaką moge dać to 3k bo muszę kasy zostawić na ochraniacze i kask. Chyba że składać sztywniaka ale troche zielony jestem w tych sprawach. A rwoer potrzebuje pod 180cm wzrostu i 65 kg wagi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.