paulpaul Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Witajcie, Jaką cenę mogę uzyskać za sprzedaż kół MTB 29’’ Concept SL. Koła są nowe, zdemontowane z roweru Focus Raven. Obręcze: Concept SL, 622-21 Piasta przód Concept SL, 9 mm Piasta tył: Concept SL Zaciski: Concept Nie sprzedaję tarcz hamulcowych. Kasety SRAM PG-1030, która być może sprzedał bym osobno. Ile mogę za nią dostać? Koła prawdopodobnie nie są przystosowane bod bezdętki (nigdzie nie ma oznaczenia). Orientacyjna waga kół: Przód: 1190 g Tył: 1405 g Z góry dziękuję.
Shelter Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Witam, Jestem zupełnie nowy. Mam na imie Konrad. Nie znalazłem nic na temat piast i obręczy. Zakładam, że są to kółka mocne (36 szprych) - Jeśli się mylę proszę poprawcie mnie. Jestem zainteresowany tymi kołam przy budżecie 350 zł. Pozdrawiam. Może dopiszę dlaczego zainteresowały mnie te koła. Mam rower Cube Analog 29er 2015. On ma obreczę Cube sx24- przypuszczam, że są to obręcze WTB sx24 i piasty Shimano RM35 center lock 32H. Piasty chyba nie mają uszczelnień. Chciałbym wymienić je na coś trwalszego, mocniejszego. Ważę 100 kg i rower traktuję turystycznie. Planuję wyjazd na nim do Rumunii w przyszłe wakacje. Planowane obciążenie roweru do 115 kg. Czy prezentowane wyżej koła to właściwy wybór?
paulpaul Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 Witam, Koła wystawiłem na allegro. Dodałem też wpis w dziele Sprzedam niniejszego forum. Koła mam kilkanaście dni, jeździłem na nich raz więc poza tym że wyglądają (i ważą) solidnie nie powiem za wiele. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.