majster Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 http://arabski.wymiatacz.wixa.patrz.pl/ mam nadzieję, że nikt tego nie wkleił przedemną? (dawno mnie nie było na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 a mnie sie cos mocno wydaje ze to juz bylo, i to chyba ze dwa razy w ciagu ostatniego miesiaca pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 nie wiem ja tego jeszcze nie widzialem ale niezle kolarzem byl by niezlym a przynajmiej sile w nogach ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 hehe już to było chyba ze 3 razy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 heh fajny film. też bym chciał takiego powera w nogach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świstu Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jak to kiedyś pokazałem koledze, to on wziął swojego składaka (no name ) i zaczął... palić kapcia Autentycznie! A żadnym kolarzem nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 21 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 heh fajny film. też bym chciał takiego powera w nogach... To nie żaden power tylko specjalne opony. Coś podobnego to zabawy Arabów samochodami - takie sobie fajne poślizgi robią Jak to kiedyś pokazałem koledze, to on wziął swojego składaka (no name ) i zaczął... palić kapcia Autentycznie! A żadnym kolarzem nie jest. Taaa jasne - chyba na lodzie palił tego kapcia. Na zwykłym asfalcie nie jesteś w stanie takiego czegoś zrobić przy zwykłych oponach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 21 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Nie no, całkiem fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antichrist Napisano 21 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Jak to kiedyś pokazałem koledze, to on wziął swojego składaka (no name ) i zaczął... palić kapcia Autentycznie! A żadnym kolarzem nie jest. smieszne rzeczy opowiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 21 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Buhahah kolo jest dobry A co do tego kolegi co palił kapcia to chyba nieźle najarany musiałeś byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świstu Napisano 21 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Zero najarania. Serio. Robił coś podobnego do tego, co widać na ww. filmiku, tylko on to pedałuje na siedząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 22 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Chyba trochę niedoceniacie ludzi. Co do driftu arabów samochodami to też kwestia opon? Że robią 8 bączków przy 200km/h i potem jadą prosto po tym wszystkim? Wątpię. Poza tym widać na tym filmiku że koleś jednak ma ciężkie przełożenie i kupę siły w to wkłada. Moim zdaniem to jest prawdziwe a to że ja tak nie umiem nie znaczy że tak nie można:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.