gad Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Szukam bielizny termoaktywna w rozmiarze XXXl Mierzył w paru sklepach rozmiary XXl, ale koszulki były zbyt ciasne,spodnie ok. Cena około 150 zł komplet, Wymiary Wzrost 190 cm Klatka około 130 cm Pas 100 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 A szukałes w decathlonie? Czasami mają duże rozmiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Tak szukałem, były tylko XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Craft ma dużą rozmiarówkę i sądzę, że ich XXL będzie większe niż XXL Decathlonu. Bardzo dobrą bieliznę produkuje Odlo i oferują XXXL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Pisałem że cena około 150 zł za komplet, a Craft to raczej 150 zł. za jedną część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 A czy to jest coś warte. Sprzedawca ma sporo xxl. Sam się zastanawiam. http://allegro.pl/40-bielizna-termoaktywna-nordcamp-military-xxxl-i4727038006.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Kupiłem bieliznę firmy GATTA ACTIVE i czekam teraz na mrozy aby ją przetestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Normalnie jedyni w kraju ludzie czekający na mrozy bo sobie gacie chcą przetestować. Rowery rządzą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mejbel Napisano 27 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Zniszczyłeś Ale taka prawda, ja też ostatnio cieplejsze najeczki z forpro brałem, bo stwierdziłem, że skoro śniegu i mrozu nie ma, to co sobie będę żałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pandas Napisano 27 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Polecam BCM Nowatex z Puszczykowa - juz 3 zimę korzystam z ich produktów a mam nawet kilka X'ów więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.