Cactus Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Planuję w przyszłym roku wyjechać gdzieś na Bliski Wschód, albo i Środkowy... Dokąd dokładnie, będzie zależało, czy znajdzie się jeszcze ktoś chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbt Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Masz coś więcej na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cactus Napisano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Myślę, że dobrze byłoby ruszyć gdzieś w maju, żeby sie później nie spocić za bardzo:) Przez Turcję na Kaukaz albo do Iranu. A co do powrotu, to zależy, ile będzie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbt Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wiesz jak wygląda kwestia z przejazdami przez granice i w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cactus Napisano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulek5 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Witam. Też mniejwięcej na wiosnę czli maj planuję wyjazd na wschód. Najważniejsze na mojej liście to zachaczyć o indie, tajlandię, vietnam, miło by było też chiny. Miejscem docelowym mojej podróży będa filipiny. Filipiny to nie bliski wschód ale zawsze część trasy można razem przejechać. Jeżeli dalej wyprawa aktualna to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cactus Napisano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Aktualne, pogadamy na prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.