Fuwa Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 Witam mam następujące pytanie w tym tygodniu chciałbym razem z kuzynem pojechać na Kazurkę i tu pytanie czy Leader Fox Jasper wytrzyma jazdę taką jak na filmie
robertocarlos Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 Wytrzymac wytrzyma,pytanie tylko jak dlugo ..Leader Fox Jasper nie jest rowerem przeznaczonym do takiej jazdy..Widzisz rowerki na filmiku?? Maja mocniejsze ramy,kola (obrecze ,szprychy) napinacze lancucha i lepszy amor ..Mozesz jechac ,poskakac itd jak bedziesz mial szczescie to nic sie nie stanie bo nie na takich ramach skacza ale jak bedziesz mial mniej szczescia to moze sie zaczac rozlatywac i nir chodzi o rame ale o podzespoly uzyte do budowy tego Jaspera ..No i pytanie tez ile Ty wytrzymasz
Fuwa Napisano 30 Października 2014 Autor Napisano 30 Października 2014 Zdaje sobie sprawę z wyższości tamtych rowerów nad moim .Jeśli taka jazda by mi się spodobała to pokombinowałbym ze zmianą kół a na końcu ramy.
robertocarlos Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 no i amor i mostek,kierownica tez lepsza musialaby byc no i korba bo wszystko dla bezpieczenstwa..
Fuwa Napisano 30 Października 2014 Autor Napisano 30 Października 2014 Wiem miałem to na myśli ,ale napisałem co innego.
elton29 Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 Wiesz pojeździć możesz, jest gdzie poszaleć ale musisz uważać, jak będziesz pierwszy raz to i tak nie będziesz jeździł ja kolesie na filmie. Twój rowerek nie jest stworzony do takiego katowania.
Fuwa Napisano 30 Października 2014 Autor Napisano 30 Października 2014 Ile minimum muszę uzbierać żeby rower nie rozpadł się po paru jazdach ?
robertocarlos Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 Szczerze Ci powiem ze lepiej uzbierac na nowy rower bo jak Ci sie to spodoba to bedziesz chcial wiecej i wyzej a po co dokladac pieniadze skoro i tak predzej czy pozniej bedzie trzeba kupic cos odpowiedniego..Kola,korba,amortyzator to juz robi ci sie taka sumka ze mozna sie ogladac za jakas maszyna..
Fuwa Napisano 30 Października 2014 Autor Napisano 30 Października 2014 Dlatego pytam się ile muszę uzbierać 3-5 tyś a może i więcej ?
robertocarlos Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 kupisz za 3 tyski fajny sprzet a za 5 to moglbys zlozyc super maszyne do takiej jazdy i nie tylko..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.