FiFiAk Napisano 14 Listopada 2014 Autor Napisano 14 Listopada 2014 Ostatecznie nie kupiłem motorexa tylko olej castrol do amortyzatorów 5W bo taki był w zaprzyjaźnionym sklepie. Amortyzator przeserwisowałem, czyszcząc wcześniej, nasmarowałem, zalałem olejem i teraz chodzi elegancko Cytuj
Rulez Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Castrol ma inną lepkość niż dedykowany Motorex , Castrol 5W lepkość 28 cst@40*, Motorex 5W 22.60 sct@40*, ale skoro charakterystyka ci odpowiada to ok. Cytuj
djzatorze Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Sprawdź jeszcze czy ten Castrol nie robi nic dziwnego z uszczelkami. Ponoć były takie problemy w starszych Marzocchi, że uszczelki trochę puchły od Castrola. Cytuj
Rulez Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Ten Castrol nie powoduje żadnych problemów w uszczelkami w Manitou, sprawdzone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi