Skocz do zawartości

[koszulka] shimano vs. nike vs. bcm nowatex

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam shimano. na razie jestem z niej zadowolony, choc nie mam porownania do innych koszulek. dobrze odprowadza pot, do wykonania zastrzerzen nie mam wiekszych. nastepna na pewno kupie innej firmy- chocby po to, zeby miec porownanie na wlasnej skorze.

posiadam koszulke nike. nie jest z dry-fit`u, ale sprawdza sie znakomicie. swienie odprowadza pot, jest mega przewiewna. mimo czarnego koloru podczas jazdy nie czuc palacego slonca. no i wykonanie wzorowe. minusem jest brak kieszeni i "zwykly" kroj.

popatrzcie tez wsrod koszulek dla surferow :) wprawdzie maja zwykly kroj i brak kieszenie ale koszulki dobrych firm sa naprawde z niezlych materialow

mam Nike dry-fit (zwykla) i jest taka sobie w porownaniu do Quiksilver-a przeznaczonego wlasnie dla surferow, odprowadza pot wysmienicie i jest naprawde "chlodna" a schnie doslownie w minute :) no i fajnie wyglada :)

pozdrawiam

michal

Dry-Fit Nike'a to pic na wodę :) Mam takich koszulek chyba kilkanaście, bo głównie takie zawsze dostawałem w prezentach jako koszulki do tenisa ziemnego. Wcale tak dobrze nie odprowadzają potu i pocisz się w nich 3 razy więcej niż w zwykłej... Do tego materiał okrutnie śmierdzi jak się spocisz... Zamiast Dry-Fit polecam lepszy system Nike'a - Sphere :) Ten materiał jest o niebo lepszy od Dri-Fit'a :)

Polecam naszą koszulkę XC-Zone :P --> http://forumrowerowe.jgc.pl/Koszulka-rower...owic-t2871.html

>>Zbik

dokladnie moja Nike lezy i smierdzi sobie w szafie :)

Quiksilver ma material ktory nazywa sie, jak ze by inaczej, QuikDry i po calym dniu pocenia wieszasz ja na chwile na balkon i ... jest sucha i nawet nie pachnie :) tzn pachnie jak przed wyjazdem zaraz po praniu :)

pozdrawiam

michal

Dry-Fit Nike'a to pic na wodę :) Mam takich koszulek chyba kilkanaście, bo głównie takie zawsze dostawałem w prezentach jako koszulki do tenisa ziemnego. Wcale tak dobrze nie odprowadzają potu i pocisz się w nich 3 razy więcej niż w zwykłej... Do tego materiał okrutnie śmierdzi jak się spocisz... Zamiast Dry-Fit polecam lepszy system Nike'a - Sphere B) Ten materiał jest o niebo lepszy od Dri-Fit'a ;)

Polecam naszą koszulkę XC-Zone ;) --> http://forumrowerowe.jgc.pl/Koszulka-rower...owic-t2871.html

No to chyba kupie Shimano, jak ten nike ma słaby material. Forumowa niekoniecznei mi pasuje, bo wielki napis XC dziwnie wygląda na szosie :P

• 2 tygodnie później...

Jak Wam koszulki śmierdzą to trzeba je prać! To nie wina Nike i jego DryFit. Materiał jest w sumie OK i koszulka ma jeden wielki plus, nie wygląda się festyniarsko na drodze.

Maciuchna.......Ty tutaj ? !!!! :)))) i to z Cubem?... :eek:

Serdecznie witam i dawaj do Naszego klubu miłośników :

http://www.forumrowerowe.org/Cube-Exclusive-Club-t12622.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...