prawie jak premier Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wypatrzylem ostatnio dwie ciekawe koszulki Shimano (100 zeta) i Nike (119 zeta), na allegro sa troche tańsze koszulki firmy nowatex po 85 zetów, ktorych niektore wzory nawet mi sie podobaja. Macie jakies doświadczenia z tymi koszulkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Nike ma lepszy material od BCM i jest dokladniej zrobiona. W sumie trudno sie dziwic, skoro Nike byla 2x drozsza. Shimano nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 ja mam shimano. na razie jestem z niej zadowolony, choc nie mam porownania do innych koszulek. dobrze odprowadza pot, do wykonania zastrzerzen nie mam wiekszych. nastepna na pewno kupie innej firmy- chocby po to, zeby miec porownanie na wlasnej skorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 posiadam koszulke nike. nie jest z dry-fit`u, ale sprawdza sie znakomicie. swienie odprowadza pot, jest mega przewiewna. mimo czarnego koloru podczas jazdy nie czuc palacego slonca. no i wykonanie wzorowe. minusem jest brak kieszeni i "zwykly" kroj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 popatrzcie tez wsrod koszulek dla surferow wprawdzie maja zwykly kroj i brak kieszenie ale koszulki dobrych firm sa naprawde z niezlych materialow mam Nike dry-fit (zwykla) i jest taka sobie w porownaniu do Quiksilver-a przeznaczonego wlasnie dla surferow, odprowadza pot wysmienicie i jest naprawde "chlodna" a schnie doslownie w minute no i fajnie wyglada pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Dry-Fit Nike'a to pic na wodę Mam takich koszulek chyba kilkanaście, bo głównie takie zawsze dostawałem w prezentach jako koszulki do tenisa ziemnego. Wcale tak dobrze nie odprowadzają potu i pocisz się w nich 3 razy więcej niż w zwykłej... Do tego materiał okrutnie śmierdzi jak się spocisz... Zamiast Dry-Fit polecam lepszy system Nike'a - Sphere Ten materiał jest o niebo lepszy od Dri-Fit'a Polecam naszą koszulkę XC-Zone --> http://forumrowerowe.jgc.pl/Koszulka-rower...owic-t2871.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 >>Zbik dokladnie moja Nike lezy i smierdzi sobie w szafie Quiksilver ma material ktory nazywa sie, jak ze by inaczej, QuikDry i po calym dniu pocenia wieszasz ja na chwile na balkon i ... jest sucha i nawet nie pachnie tzn pachnie jak przed wyjazdem zaraz po praniu pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Dry-Fit Nike'a to pic na wodę Mam takich koszulek chyba kilkanaście, bo głównie takie zawsze dostawałem w prezentach jako koszulki do tenisa ziemnego. Wcale tak dobrze nie odprowadzają potu i pocisz się w nich 3 razy więcej niż w zwykłej... Do tego materiał okrutnie śmierdzi jak się spocisz... Zamiast Dry-Fit polecam lepszy system Nike'a - Sphere Ten materiał jest o niebo lepszy od Dri-Fit'a Polecam naszą koszulkę XC-Zone --> http://forumrowerowe.jgc.pl/Koszulka-rower...owic-t2871.html No to chyba kupie Shimano, jak ten nike ma słaby material. Forumowa niekoniecznei mi pasuje, bo wielki napis XC dziwnie wygląda na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jak Wam koszulki śmierdzą to trzeba je prać! To nie wina Nike i jego DryFit. Materiał jest w sumie OK i koszulka ma jeden wielki plus, nie wygląda się festyniarsko na drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jak Wam koszulki śmierdzą to trzeba je prać! To nie wina Nike i jego DryFit. Materiał jest w sumie OK i koszulka ma jeden wielki plus, nie wygląda się festyniarsko na drodze. Maciuchna.......Ty tutaj ? !!!! ))) i to z Cubem?... :eek: Serdecznie witam i dawaj do Naszego klubu miłośników : http://www.forumrowerowe.org/Cube-Exclusive-Club-t12622.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dzięki Jarusie za serdeczne przywitanie, cieszę się, że wiemy co dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.