Gość Sławek Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Witam. Jestem kompletnym laikiem,dlatego proszę o radę. Mam do wyboru dwa rowery trekingowe(rodzaj nagrody ,więc wybór tylko miedzy tymi dwoma modelami) Giant Argento RS 3 i Kross Trans Siberian. Który lepiej wybrać.Rower będzie używany do średnich tras max 100 km dziennie z sakwami,czesto po mieście i drogach leśnych,polnych. Liczę na waszą pomoc.
Hadronsport Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Kumpel ma Kross Trans Siberian i jest zadowolony,solidny osprzęt jak i marka na której możesz polegać,więc z tych dwóch powyższych zdecydowanie stawiam na Korssa. A jaki budżet w ogóle wchodzi w grę w sensie kupna nowego roweru? Bo może doradzimy też inne,równie ciekawe modele.
Mod Team michuuu Napisano 13 Listopada 2014 Mod Team Napisano 13 Listopada 2014 Błąd ortograficzny w temacie to niewąski obciach. Może mod któryś się zlituje i poprawi.
Pytanie
Gość Sławek
Witam.
Jestem kompletnym laikiem,dlatego proszę o radę.
Mam do wyboru dwa rowery trekingowe(rodzaj nagrody ,więc wybór tylko miedzy tymi dwoma modelami)
Giant Argento RS 3 i Kross Trans Siberian.
Który lepiej wybrać.Rower będzie używany do średnich tras max 100 km dziennie z sakwami,czesto po mieście i drogach leśnych,polnych.
Liczę na waszą pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.