riker Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wyjazd z wisly w sobote rano o ok 9........powrot tego samego dnia.....tempo amatorskie (zaden "blat-os")....rowery - glownie fule do enduro, ale jak ktos chce smichac pod gorke na 9 kilowym xc, 35km/h......niech smiga sam. jade, jak ktos ma ochote na pw prosze......(jest nas na razie 2-3) data deszczowa - niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibit Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 mój rower waży 25 kg ale tez chce sie wybrac do wisły hala miziowa i korbielów te okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Czas przez Ciebie podany już minął ale czy w najbliższy weekend jak się nie zaniesie gdzieś się nie wybierasz. Ja może z 1 może 2 gostkami z tego forum się chcę wybrać z Krakowa na 1 dzień to byśmy się stykneli ? Na Pilsku tydzień temu byliśmy, pod górę przez Rysiankę więcej łażenia niż jeżdżenia ale super i tak. pzdrv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.