kiler8875 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Witam wszystkich, po niefortunnym upadku na rowerze złamał mi sie lewy hamulec shimano. Dzisiaj wymieniłem samą klamkę ( ze względów finansowych ) na nową Shimano Deore LX. Co o niej sądzicie ? Może używa ją już ktoś tutaj i napisze mi jak się sprawóje ? Jak coś to dodaje miniaturkę z jej zdjęciem. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Klamka jak klamka , starsza sera shimano - taka sama była w starszych saintach deore m535 i innych starych shimano, bez mechanizmu serwowave , nie wiem co byś chciał wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler8875 Napisano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2014 WIem że troche stara, ale... Interesuje mnie czy ktoś może więcej o niej napisać, np o tym czy nie zapycha się przy błocie, jaka jest jej trwałość itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Klamka zapychająca się błotem? Dostanie luzów na zawiasie, zależnie od egzemplarza większych lub mniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Już zaraz będzie 7 lat u mnie i ciągle jak nowa. Luzy jakie były takie są i w pracy kompletnie mi to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi