Grooby666 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Witam wszystkich, Zwracam się z prośbą o pomoc w ustaleniu sprawcy kolizji. Miała ona miejsce w dniu 28.10.2014r. między godziną 9:40 a 9:50 na skrzyżowaniu Al. Niepodległości z ul. Madalińskiego. Kierowca jadący wiśniowym coupe WE 30### od strony Centrum skręcając w lewo, w stronę ul. Puławskiej zgarnął mnie na maskę. Skutkiem tego jest połamana rama. Policja stwierdziła, że za mało danych, żeby zidentyfikować sprawcę, stąd też moja prośba. Internauci znajdą każdego, mam nadzieję, że i tym razem się uda. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gien Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Kamer monitoringu brak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Na tym skrzyżowaniu jest tylko atrapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Zapomniałeś dodać, że jechałeś na ostrym kole bez hamulców... Kierowca uciekł jak zwyczajny gnój, ale co do sprawcy kolizji to jeszcze różne rzeczy mogą wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.