Stary Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Poszukuje opon do XC, stosunkowo spokojny nieagresywny bieżnik, do MAX 500-600gram w cenie do MAX 60-70zł. Oponka idealna za taką cene co? A ponoć ideałów nie ma Co polecacie? Dużo jeżdżę po asfalcie (około 60%) więc musi być też stosunkowo wytrzymała (min 3000km ). Zapomniałem dodać - rozmiar 26 ( ) 1.95-2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Myślę że dobrym wyborem byłby Continental Explorer Pro, waga ok 515g, tylko trzeba jej teraz poszukać, można kupić za ok 55zl/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A ja myślę, że dobrym pomysłem byłoby użycie wyszukiwraki . Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.