adin Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Witam, zacznę od tego, że do tej pory jeździłem jedynie na "seryjnych" rowerach, aż do tej pory gdy przygarnąłem ten zaniedbany rower ( skończył by na śmietniku ) a mi wydał się dość ciekawy. Aktualne zdjęcie dodam jeśli będzie ktoś zainteresowany, ale chodzi o rower NOLOBI / Terman ( nie znam dokładnej nazwy ) www.nolobi.com z tej strony czerpałem informacje na jego temat. Chciałem się dowiedzieć czy ktoś się już spotkał z tym rowerem i co może na jego temat powiedzieć. Co w nim jest za osprzęt i czy opłaca się go remontować. Wymaga malowania, obicia siedzenia, wymiany szczęk hamulcowych, łańcucha i szprych. Jeśli juz bym go malował, to czy dostanę gdzieś naklejki na niego? Dużo ich nie ma, bo ze 3, ale nadają smaku ( szczególnie te na obręczach "NO LIMIT" Dzięki za odpowiedź, jeśli nie ten dział to sory
askryptor Napisano 28 Października 2014 Napisano 28 Października 2014 Social media poziom Mozambik. Takiego chamskiego spamu nikt nie podłapie, doucz się jak się to prawidłowo robi.
adin Napisano 28 Października 2014 Autor Napisano 28 Października 2014 @@askryptor, Sory, ale jakoś nie rozumiem o jaki spam Ci chodzi? Jeśli nie wiesz o co chodzi w temacie to znaczy, że nie znasz tej marki, czyli mi nie pomożesz, a co za tym idzie nie musisz wchodzić. Żaden social media, nawet na poziomie USA nie jest mi potrzebny, tylko odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.