lukers Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Kolejna realacja z wyprawy rowerowej tym razem z wyprawy na trasie Hajnówka - Białowieża - Hajdukowszczyzna - Białystok która odbyła się między 23-25 maja 2014r. Zapraszam na swoją stronkę www.tourbike.eu PozdRower Lukers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Dziwna ta wyprawa.... Jazda nocą przez las... Jazda cały czas po szosie kiedy dookoła jest mnóstwo dróg szutrowych... Jazda z tak dużym bagażem kiedy nocuje się pod dachem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Robert co ty taki zawsze marudny, przecież nie ma prikazu żeby oglądać relacje z wyprawy. Co do filmowania nocą dojechaliśmy do Hajnówki, Białowieży nocą stąd też filmowanie nocą. Jeżeli chodzi o ilość bagażu to dużo przynajmniej w przypadku mojego roweru bo chciałem pojeździć z obciążeniem przed wyprawą na Nordkapp. Co do kwesti szutru, to nie wiem czy nie zauważyłeś, ale jedna osoba jechała kolarką wieć stała jazda po szutrze byłaby średnio przyjemna dla tej osoby, ale w cześci relacji z przejazdu są fragmenty jazdy po szutrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.