upperhill3 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Witam, Planuje zakup Epicona X2 z rura 1 1/8 ponieważ szkoda mi wydawać kolejne pieniądze na stery pod tappera. Chciałem Was zapytać o opinie odnośnie tego amorka i czy polecilibyście może jednak coś innego w tej cenie? Precyzując mój limit finansowy to 850zł. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Po pierwsze do czego ? Wszystko o tego zależy, jednak epicon jest dość elastyczny w tej kwestii a jeżeli chodzi o nowe to nie wiele jest do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upperhill3 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Maratony MTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2014 U activii byly axony za ok 500zl to w sam raz na maratony ale epicon też się nada możesz z nim zagadać on ci chyba najlepiej pomoże odnośnie suntoura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Te za 500zł już się wyprzedaly. Coś innego zawsze się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upperhill3 Napisano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Temat do zamknięcia. Axon kupiony u Activii. Myślę, że przesiadka z XCMa na cokolwiek droższego będzie mi robiło różnice a juz tymbardziej na axonie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Akurat trafiłeś na ostatnią sztukę pod oś 9mm, bo teraz wszystko jest pod 15QLC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi