upperhill3 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Witam, Zakupiłem dziś na aukcji ponoć nowy i nieużywany hamulec AVID/SRAM X0. link do aukcji: http://allegro.pl/hamulec-avid-xo-przod-nowy-i4736153919.htmlproszę o Wasze zdanie czy ten hamulec wygląda na oryginalny i mogę się cieszyć prawdziwą okazją? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Hamulec jest składany klamka z avid zaś zacisk ze srama. Czy odwrotnie, jakoś tak. Okazja dobra. Najważniejsze jest żeby nie był zapowietrzony i żeby przewody były szczelne. Sam to robiłem gdyż do hamulców teatr dałem zacisk ze shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upperhill3 Napisano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Jaka jest różnica pomiędzy zaciskiem Sram, a Avid? Zacisk i klamka jest z modelu X0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 (edytowane) Niewiem co napisał Activia ale to oryginał . Nie się co zamartwiać . To kompletny X0 , zacisk X0 i klamka X0 Edytowane 26 Października 2014 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Sorki za pomyłkę. widocznie trochę jestem do tylu z hamulcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 nawet nie tylko trochęAVID od niepamiętnych czasów należy do SRAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi