sephiroot Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Rower: Medano Vanity VT.3 Kolor: biały Cena: ~ 1 000zł (nie prowadzę aukcji) Stan: używany/kupiony w czerwcu Rama: 20 (długa) Przebieg: ~ 1500km Test na portalu Bikeworld Wymienione na nowe: suport lewa manetka na Deore 590 chwyty na Kellys Advancer 2Density LockOn opony na CX Comp błotniki Do zrobienia: centrowanie (jest lekkie bicie na tylnym kole) serwis korby (odpadła osłonka, trzeba dokręcić zębatki) Na życzenie obie rzeczy mogę zrobić. Cena wzrośnie o koszt nowej korby. Zdjęcia dojdą trochę później. Rower leży w piwnicy spakowany w karton. Zbieram kasę na: Cannondale Synapse Disc 5 105
Qdzi Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 Witam, czy dla osoby o wzroście 167 cm rower by się nadał czy byłby za duży? Pozdrawiam
sephiroot Napisano 12 Listopada 2014 Autor Napisano 12 Listopada 2014 Rama 20" była by baaardzo za duża Mając ~ 182 (nie garbiąc się ) jestem na nim "na sportowo" a jajka prawie leżą na ramie. Producent robi jeszcze 18" ale i tak by był zbyt duży - to dość długi rower. Edit: Zauważyłem dopiero że piszę do bobiety Tą częśc o "jajkach" możesz pominąć
Fenthin Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.