sephiroot Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Rower: Medano Vanity VT.3 Kolor: biały Cena: ~ 1 000zł (nie prowadzę aukcji) Stan: używany/kupiony w czerwcu Rama: 20 (długa) Przebieg: ~ 1500km Test na portalu Bikeworld Wymienione na nowe: suport lewa manetka na Deore 590 chwyty na Kellys Advancer 2Density LockOn opony na CX Comp błotniki Do zrobienia: centrowanie (jest lekkie bicie na tylnym kole) serwis korby (odpadła osłonka, trzeba dokręcić zębatki) Na życzenie obie rzeczy mogę zrobić. Cena wzrośnie o koszt nowej korby. Zdjęcia dojdą trochę później. Rower leży w piwnicy spakowany w karton. Zbieram kasę na: Cannondale Synapse Disc 5 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdzi Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Witam, czy dla osoby o wzroście 167 cm rower by się nadał czy byłby za duży? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 12 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Rama 20" była by baaardzo za duża Mając ~ 182 (nie garbiąc się ) jestem na nim "na sportowo" a jajka prawie leżą na ramie. Producent robi jeszcze 18" ale i tak by był zbyt duży - to dość długi rower. Edit: Zauważyłem dopiero że piszę do bobiety Tą częśc o "jajkach" możesz pominąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.