Gość Maciek Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Witam.Mam epicona lod 2008 z uszkodzonymi dolnymi goleniami i szukam zamiennika np: z duro albo rst dirta/launcha.I tu moje pytanie, jakie golenie z innych amortyzatorow powinny podejsc do sr suntoura epicona, czy te wymienione powyzej beda pasowaly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maciek Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Zna ktos moze odpowiedz. Moze z innej beczki. Czy ogolnie gorne lagi majace srednice 32mm pasuja do wszystkich goleni z tym wymiarem, oczywiscie majac na mysli takze rozstaw 130mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoWay Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 witam, Niedawno zakupiłem dolne lagi do epicon sf11 (powinny pasować bez problemu do 2008) od innego użytkownika z tego forum. Niestety okazało się, iż pogięte są u mnie również golenie górne, więc do przeszczepu nie doszło :-( . Lagi są do odsprzedania, jak jesteś zainteresowany daj znać pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Popytaj, pomogą: http://activia.sgl.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Maciek
Witam.
Mam epicona lod 2008 z uszkodzonymi dolnymi goleniami i szukam zamiennika np: z duro albo rst dirta/launcha.
I tu moje pytanie, jakie golenie z innych amortyzatorow powinny podejsc do sr suntoura epicona, czy te wymienione powyzej beda pasowaly?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.