Skocz do zawartości

[Uszczerbione klocki] Clarks Gold

AksikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :) Ostatnio zauważyłem, ze moje zakupione pewien czas temu Clarks'y GOLD są uszczerbione. Używałem ich z Elixirami 5, chciałbym tylko zapytać: mogę ich dalej używać czy czeka mnie zakup nowych klocków? Napisałem do sklepu, w którym je kupowałem - twierdzą, ze przyczyną jest nieprawidłowe ich zamontowanie. Jeśli to w ogóle możliwe - ja tam nie widzę sposobu, żeby je źle zamontować :D Pozdrawiam :)c42ead465a482767fbd3c66f7da5d24e.jpg1ff16401819c003a013d6e56bb848aab.jpg

Napisano

Może masz źle ustawiony zacisk i klocki zamiast trzeć po powierzchni przeznaczonej do tego ociera o pająk. Trzeba byłoby dać podkładki jeżeli tak jest. Ta dolna część nie może zahaczać o pająka. Jeżeli nawet bardzo lekko to robi to podkładki i lekko odsuną zacisk, a przez to klocki od niego.

Napisano

Hmm, sprawdze jutro, HS1 do najszerszych tarcz nie należy, może to jednak moja wina. Przy okazji - przed nimi Używałem klocków Avida, z nimi ten problem nie występował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...