AksikPL Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Witam Ostatnio zauważyłem, ze moje zakupione pewien czas temu Clarks'y GOLD są uszczerbione. Używałem ich z Elixirami 5, chciałbym tylko zapytać: mogę ich dalej używać czy czeka mnie zakup nowych klocków? Napisałem do sklepu, w którym je kupowałem - twierdzą, ze przyczyną jest nieprawidłowe ich zamontowanie. Jeśli to w ogóle możliwe - ja tam nie widzę sposobu, żeby je źle zamontować Pozdrawiam
lyndowss Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Może masz źle ustawiony zacisk i klocki zamiast trzeć po powierzchni przeznaczonej do tego ociera o pająk. Trzeba byłoby dać podkładki jeżeli tak jest. Ta dolna część nie może zahaczać o pająka. Jeżeli nawet bardzo lekko to robi to podkładki i lekko odsuną zacisk, a przez to klocki od niego.
AksikPL Napisano 23 Października 2014 Autor Napisano 23 Października 2014 Hmm, sprawdze jutro, HS1 do najszerszych tarcz nie należy, może to jednak moja wina. Przy okazji - przed nimi Używałem klocków Avida, z nimi ten problem nie występował.
jasinski21444 Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Nie przejmuj się tym , to normalne
Mod Team Maniak Napisano 24 Października 2014 Mod Team Napisano 24 Października 2014 Używać nie przejmować się. Ew. można je zastąpić kotwicą okrętową wyrzucaną z pod siodełka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.