marcusb Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam. Obecnie jeżdże na takim siodle jak w tytule ale czuję że może być lepiej. Tematów o siodełkach jest zyliion, ale potrzebuję/poszukuję osób które mają doświadczenia lub przesiadły się z Specialized Romin Evo Pro na coś innego. Będę wdzięczny za informacje od osób które używały takiego siodła i przede wszystkim za informację na jakie ja zamienili. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Życzę powodzenia, jakbyś jeszcze napisał co przeszkadza i jaką ma szerokość to by można cokolwiek pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusb Napisano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Życzę powodzenia, jakbyś jeszcze napisał co przeszkadza i jaką ma szerokość to by można cokolwiek pomyśleć. 143 szerokość - specjalnie napisałem, że szukam osób które mają doświadczenie z tym siodłem. Każdy ma inne 4 litery, więc jeśli używałeś to chętnie posłucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Używam Speca Toupe RBX 155mm, zwykły Toupe był dla mnie za twardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.