Skocz do zawartości

[Rower] XC do 2000 zł z możliwością rozwoju

Wierzbek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, pytałem już o rowerki ale z nieco wyższej pułki, ale człowiek musi być przygotowany też na wersję że budżet będzie mniejszy :) dlatego pytam o rower który będzie najlepszy w tym przedziale oraz chciałem zapytać czy jak będzie miał osprzęt np alivo to czy można potem kupić osprzęt deore i wsadzić do takiego roweru czy może potrzeba innej ramy? Myślę że nie powinno być problemu, ale lepiej zapytać :) szukam roweru do xc, musi być nowy i z możliwością rozwoju. Będzie używany do jazdy po lesie, górach, drodze. Musi też wytrzymać skakanie z hopek i korzeni :) odpada 26' bo mam 189cm i 75kg wagi, nie wiem czy 27,5' czy 29' doradzcie. Dziękuję za pomoc i nie pisanie że są podobne tematy :P

Chciałem też zapytać czy różnica między alivo altus i deore jest mega wielka:)

Napisano

Człowieku, nie możesz żyć bez bazgrolenia w internecie ?, może jakaś terapia odwykowa ?, jek rzeczywiśći będziesz kupował rower do 2000 wtedy pytaj :down:

Napisano

Ile ty masz lat człowieku, daruj sobie i nie pisz nic co związane z moim pytaniem, nabijaj sobie posty czy co ty tam robisz w innym temacie.

Nie znalazłem pytania o konkretnych różnicach w osprzecie i rozwoju gotowych rowerów.

Tak w ogóle to nie czytaj i nie pisz w tematach do których nic nie wnosisz i w niczym nie pomożesz, a zwłaszcza nie chcesz pomóc, bo od pouczania jest moderator

Napisano

Bardzo dziękuję crissu. Zatem została kwestia modeli do 2000zl. Jest strasznie dużo tych modeli od krossów po romety dlatego też nie wiem który będzie najlepszy jeżeli planuje wymieniać różne części na lepsze co jakiś czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...