Staszek60 Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Witam wszystkich . Mam na imię Staszek, 54 lata , pochodzę ze Śląska (obecnie okolice Pogori IV :icon_wink: ) . Zacznę od tego że ...... nie lubiałem jeździć rowerem . Ćwiczyłem 5 lat karate i ostatnie pól roku dodatkowo biegi . Jednakże ostatnio ze wzgledu na stan zdrowia (idę na przeszczep szpiku ... ) lekarz zabronił mi karate i biegów -ale pozwolił jeździć na rowerze. Wiec "wycyganiłem" od syna rower ( i tak na nim nie jeździ ) , przejechałem się raz i drugi i wciągło mnie . Rower to Centurion Croos Line 500 . Jako że żyć bez sportu nie umiem to zaraz po całej "kuracji" zabieram się do turystycznego jeżdzenia na rowerze. Przerabiam swój rower na trekingowy a na razie to czytam , czytam i czytam. Forum oczywiście. Jesteście skarbnicą wiedzy .I wybaczcie mi moje przyszłe pytania bo będą to pytania laika .
MikeSkywalker Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Nie zauważyłem Twojego drugiego postu, także mój też do usunięcia.
Fenthin Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.