MikeSkywalker Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Skoro dyskonty typu Lidl czy Biedronka mają swój temat zbiorczy to może najwyższa pora żeby i Decathlon miał własny Jestem pewien że wiele osób używa wielu rzeczy z tego sklepu, niekoniecznie z działu rowerowego i jest z nich zadowolona, niech inni też skorzystają. Mi udało się dzisiaj kupić cienkie rękawiczki polarowe Forclaz 20 za 5 złotych. W sumie rękawiczek mam kilka par na różne warunki ale te są dość lekkie i będą jeździły w sakwie na letnie wyjazdy bo i na takich czasem się przydają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Panowie poradźcie co do jakiś tanich spodni z Decathlonu (co i w zimę nieźle izolują od wiatru) zakładanych na getry. Jeżdżę teraz w bojówkach ale tak nie chce za bardzo je katować rowerowo bo ładne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Właśnie niedawno tak sobie pomyślałem że może wybiore się do decathlonu a ponieważ mam do niego aż 75km to musze coś ciekawego na stronie wypaczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honzik Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Używa ktoś jakiejś czapki z decathlonu na rower? Chciałem kupić czapkę na 2 pory: jesień - jazda rowerem/ zima - pieszo, w miarę po taniości. Obecna czapka zimowa przepuszcza wiatr, także wolę nie przewiać uszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 bardzo dobrze trafiles z tematem w sobote chce jechac szukac dlugich spodni na rower - ma ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Podepne się trochę pod Honzika. Szukam czapki, ale typowo na rower. Nie "pod kask" gdyż w nim rzadko jeżdżę. Zakres temperatur 0-10C, poniżej raczej nie będę jeździć. Budżet max 50zl, im mniej tym lepiej, może być nawet za 10zl jak się nada Wiem że za tą cenę można kupić Brubecka z przesyłką, lecz z czerepem zawsze miałem problem i wolę przymierzyć przed zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Myślę, że wojtek8 nazwałby mnie Rycerzem Decathlonu, nie wiem tylko czy kolana mi idą na boki Duża część mojej odzieży rowerowej pochodzi stamtąd. Przede wszystkim polecam sprawdzanie stoisk "Koniec serii", można czasem znaleźć dobre produkty w świetnych cenach. Ja w ten sposób znalazłem: krótkie spodenki z pomarańczową wkładką za 99 zł http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-id_8297862.html skarpetki po 15 zł za parę http://www.decathlon.pl/skarpety-na-rower-id_8243730.html kurtkę za 169 zł http://www.decathlon.pl/bluza-700-czarno-czerwona-id_8315367.html lekko ocieploną bluzę za 50 zł http://www.decathlon.pl/koszulka-dugi-rkaw-na-rower-mska-isola--id_8216556.html rękawiczki szosowe za 40 zł http://www.decathlon.pl/rkawiczki-letnie-na-rower-900-aerofit-id_8296113.html koszulkę z serii 500 za 25 zł Poza tym mogę też polecić wiatrówkę Ultralight (99 zł) i chustę typu buff za 19 zł, korzystam też z ich rękawków (chyba 49 zł). Co do spodni, to w tej chwili (przynajmniej w Gdańsku) długie spodnie (obcisłe na szelkach), od środka materiał trochę przypominający polar, chyba w sklepie pisało że z membraną. Kosztują 169 zł i mają wkładkę pomarańczową (żelowa, najwyższa klasa w decathlonie). Kupiłem takie, na razie użyłem raz (jeszcze na nie za ciepło), więc trudno mi o wiarygodną opinię, choć wrażenie robią dobre. Ogólnie ciuchy z niższych serii są nieraz gorsze od lidlowych, ale serie 700 i 900 są naprawdę przyzwoitej jakości, a często sporo tańsze od "markowej" odzieży porównywalnej klasy. Dużym plusem jest też oczywiście możliwość przymierzenia na miejscu (mieszkając w Gdańsku najbliższy sklep z dobrym wyborem odzieży rowerowej oprócz Decathlonu to Żuchliński w Gdyni, a to jednak kawałek drogi ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Poza końcami serii czy jakimiś wyprzedażami to ich oferta (cena/jakość) tyłka nie urywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Niektóre produkty mają jednak naprawdę fajne, choćby ta wiatrówka Ultralight jest całkiem udana, a kosztuje ułamek ceny innych dobrych wiatrówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gien Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Niektóre produkty mają jednak naprawdę fajne, choćby ta wiatrówka Ultralight jest całkiem udana, a kosztuje ułamek ceny innych dobrych wiatrówek.Oddycha to, czy raczej cerata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Z decathlonu mam takie spodenki (zdjęcie poniżej), to z tej najwyższej półki, bez promocji kosztowały 200zł lub 250zł, udało mi się dorwać na wyprzedaży za 100zł. Służą mi już ze 2-3 lata. Super jakość, świetnie dopasowane, wygodne, wytrzymały niesamowicie dużo gleb i szurania po skałach. Za to jak patrzyłem/przymierzałem te tańsze modele spodenek (też szerokie, po 49zł), to wyglądały jak zwykły dres i raczej nie zachęcały do kupna. Poza tym źle leżały. Tak więc wszystko zależy od egzemplarza, nie można powiedzieć że ciuchy z Decathlonu są słabe albo dobre. Mają i takie i takie. Osobiście polecam kupowanie tych najwyższych serii w promocjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Oddycha to, czy raczej cerata ? Cerata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnNoe Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 W sklepie internetowym pod linkiem: https://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-id_8314878.html można kupić bluzy z długim rękawem, cena katalogowa 149 zł, kupując dwie, płacimy za obie 60zł czyli jedna kosztuje 30zł. Dodam jeszcze że wysyłka jest darmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Spoko, lecz niestety stronka ma jakiś problem i wywala się obojętnie co doda się do koszyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aflo Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ja przed chwilą kupiłem - nie było żadnych problemów. Dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ja niestety nadal nie mogę, 4 różne przeglądarki, po dodaniu do koszyka "An Error Has Occured." i nic na stronie nie można zrobić. Chyba nie dla mnie ta promo :/ EDIT: poszło z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gien Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 CerataDzieki, w takim razie odpuszczam. Ceraty pod różną postacią u mnie dostatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiszczu Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 W sklepie internetowym pod linkiem: https://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-id_8314878.html można kupić bluzy z długim rękawem, cena katalogowa 149 zł, kupując dwie, płacimy za obie 60zł czyli jedna kosztuje 30zł. Dodam jeszcze że wysyłka jest darmowa. Dzięk za cynk. Przesyłka zamówiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeeek07 Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Cześć, przyszło wam jakieś potwierdzenie zamówienia na maila? Ja doszedłem do strony "potwierdzenie twojego zamówienia" aczkolwiek teraz gdy sprawdzam "śledzenie moich zamówień" to nie wyświetla się nic. Też tak macie? Pierwszy raz zamawiam z Decathlonu, więc nie wiem jak to tutaj jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptachu Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 http://www.decathlon.pl/koszulka-dugi-rkaw-na-rower-mska-id_8314879.html Tutaj jeszcze jedna okazja. @UP Moje zamówienia są dostępne już w Panelu klienta i mają status: Status Twojego zamówienia Twoje zamówienie jest zatwierdzone. Jest w trakcie przygotowywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Cerata Używałeś w ogóle czy piszesz, bo wszystkie pozostałe kurtki z Decathlonu to typowa cerata? Na pewno nie jest to typowa cerata, kiedyś miałem "przyjemność" jechać w kurtce przeciwdeszczowej z ceraty i byłem dosłownie mokry. Codziennie jeżdżę po ok. 0,5 godziny do pracy w tej wiatrówce i przy większym wysiłku czuję, że się pocę, ale w momencie jak jestem na miejscu, nie jestem mokry, więc wnioskuję, że oddychalność jest na przyzwoitym poziomie. Nie mam porównania do droższych wiatrówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Miałem w rękach i założyłem na siebie w sklepie i stad wiem, ze cerata tyle, ze cieniutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 panowie, ta promocja obowiazuje tylko w sklepie internetowym? czy w fizycznym sklepie rowniez? bo nie wiem czy zamawiac czy jechac przymierzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Jeżeli pytasz o bluzy i koszulki to już niedostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Wszystkie promocję na dwie sztuki tego typu obowiązują tylko w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.