shadar Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 wymiennik zadzwoń na 22 333 70 02 (obsługa klienta, dział rowerów). Tam Ci doradzą najlepiej. Z tego co pamiętam XXL jest kierowane dla osób 185cm (w górę) także raczej bym celował w ten rozmiar.
MikeSkywalker Napisano 28 Listopada 2014 Autor Napisano 28 Listopada 2014 Rękawy są długie w ciuchach z Deca także bez obaw. Ja przy 180 cm wzrostu czułem się komfortowo w XL-ce (ale inny model) także myślę że XXL będzie okej. Ale lubię nieco luźniejsze bluzy.
Pulse Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Chyba sie walneli mialo byc 150zl mniej, a daje taka sume zamowienia
zukikiziu Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 lub taką czapke http://www.decathlon...id_8314901.html Jak się to sprawdza w takie pogody jak mamy teraz i w chłodniejsze dni? ? Mam czapkę. Odprowadzanie potu zerowe. Jest ciepła, powyżej 5C za ciepła. Przy 3C było ok. Tilt jest tylko z nazwy, po odwróceniu w głowę uwiera znaczek oraz odblaskowy pasek który jest chropowaty i twardy. Tak więc nie polecam, więcej minusów niż plusów. Jak dla mnie jest w sam raz. Nie było źle przy -3st. Czapeczka nadaje się na wypady po mieście tak do 20-25 km, potem uszy drętwieją. Zamierzam w niej jeździć tyle ile się da, może i w zimie da radę, jak nie to się zmieni
mapmen Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Krótkie koszulki serii 9 się pojawiły w promocji w rozmiarze M: http://www.decathlon.pl/koszulka-9-czarno-czerw-id_8237975.html
Mod Team adamos Napisano 28 Listopada 2014 Mod Team Napisano 28 Listopada 2014 Doczekał się i Toruń. W końcu. Otworzyli wczoraj, zajrzałem dzisiaj. Żadnych specjalnych ofert, czy promocji. Lepiej chyba polować na okazje lub ''promocyjne pomyłki" w sieci.Wiedza obsługi (tej, która akurat była na dziale rowerowym) bardzo słaba, albo raczej rzekłbym zerowa. Oceniamj na podstawie tego, o co pytałem. No ale to początek, więc można wybaczyć.
chudeusz09 Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Wiedza obsługi mnie rozbroiła. Przymierzałem syna do roweru i podszedł taki fachowiec z pomocnymi uwagami. Stwierdził, że nie ma co patrzeć na rozmiar ramy, bo wszystko da się wyregulować/dopasować odpowiednią długością sztycy i mostka .
tomeeek07 Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Interesująca przecena roweru szosowego B'twin Fit 300 na 899 zł. Chyba całkiem ciekawa propozycja. http://www.decathlon.pl/rower-szosowy-btwin-fit-300-id_8306479.html
rddkAG Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Dzisiaj dotarł zestaw aerofit, fajna promocja. Dzięki
shadar Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Do mnie też dotarł przesyłka. Miałem spore obawy bo wziąłem rozmiar 2XL ale chyba jest to trochę zaniżona rozmiarówka bo właściwie jest OK, mógł by być minimalnie mniejszy ale jak za takie pieniądze to nie ma co narzekać Zobaczymy jak z jakością, trzeba będzie przetestować. Z rzeczy które od razu mi się rzuciły w oczy, to spodnie windstopper mają tylko w okolicach krocza, kominiarka jest chyba na jakąś zmutowaną głowę, albo baaaardzo długi nos
nogger Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 shadar - a jakie masz wymiary? I jaki rozmiar bluzy brałeś? Ja cały czas czekam na paczkę, coś wysłać nie mogą.
shadar Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 183 cm wzrostu, obwód klatki itp. nie wiem. Slim (tj. super szczupły) to ja nie jestem Brałem 2XL (bluza i spodnie), bo niestety rozmiar XL nie był dostępny.
nogger Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Kurde, to ja mam 186cm i wziąłem bluze L bo tylko taka była... Ja jestem slim ale pewnie rękawy będą przykrótkie :/
shadar Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 No, jak masz długie ręce to może być problem...
JanekWad Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Ja mam około 177cm wzrotu, a klatka piersiowa 96-97cm. Normalnie celuję w M, ale w decathlonie zawsze biorę L (przynajmniej jeśli o bluzy idzie), bo ta ich rozmiarówka jest cokolwiek dziwna.
shadar Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Zgadza się, rozmiarówka jest bardzo zróżnicowana. Czasem mierżę L i leży super, a czasem XL mogło by być ciut większe.
rddkAG Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Deca ma chińskie rozmiary. Ja przy 167cm i 67kg wciskam się w L.
michalt6 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Ja rowniez oczekiwalem na zamówioną bluzę i spodnie z promocji. Dzisiaj otrzymałem maila z informacją ze jednak spodni nie ma i mam anulować zamówienie lub wybrać inny produkt. Czy ktoś z forum też tak miał?
rafalvip Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Ja otrzymałem zamówienie bez problemu. Ciekawe czy jeśli wybierzesz inne spodnie to uznają tą promocyjną cenę bluzy.
nogger Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Ja też dostałem tego maila, zadzwoniłem na infolinie i powiedziałem że może być sama bluza w zamówieniu. Pani uprzejmie powiedziała że już usuwa spodnie z zamówienia, że już gotowe itp. Tylko nie wspomniała że cena bluzy uległa zmianie - teraz sprawdziłem i w moim zamówieniu na stronie bluza kosztuje 254zł...
JanekWad Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Ja również dzisiaj dostałem wiadomość e-mail. Spodni już nie ma. Zamieniłem je na jakieś rękawiczki, różnicę kilku zł zwrócili, a 'nowy' zestaw ma dotrzeć 9.12. Zobaczymy, czy czasem w poniedziałek nie poinformują o braku bluz
realkrzysiek Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Rękawiczki zimowe to ważna cześć ubioru, a szczególnie przy ujemnych temperaturach. Ze spodni i bluzy ze specjalnej super promocji jestem średnio zadowolony, ale rękawiczki są rewelacyjne, jestem zachwycony. Ciepłe i nie blokują palców, porządnie wykonane. Polecam.
Gotzek Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 W sklepie internetowym pod linkiem: https://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-id_8314878.html można kupić bluzy z długim rękawem, cena katalogowa 149 zł, kupując dwie, płacimy za obie 60zł czyli jedna kosztuje 30zł. Dodam jeszcze że wysyłka jest darmowa. Nie aktualna oferta,
michalt6 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Czy możesz wyjaśnić dlaczego jesteś średnio zadowolony ze spodni i bluzy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.