Mod Team adamos Napisano 15 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Może mi ktoś wytłumaczyć o co w tym chodzi ? Zapewne miałeś pecha i spóźniłeś się na promocję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art100 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Witam Może mi ktoś wytłumaczyć o co w tym chodzi ? Mianowicie otworzyłem link z promocją za 49,99 zł http://www.decathlon.pl/kpl-2-opon-mtb-wild-gripr-id_8242725.html i rzeczywiście taka cena widniała i chciałem już zamówić a tu nagle cena zmieniła się na 119, 99 zł ? Musisz zaglądać, mnie się udało zakupić te oponki za 49,99, od czasu do czasu ostatnio pojawiają się w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 http://www.decathlon.pl/rkawiczki-na-rower-mtb-520-dugie-id_8296115.html ja mysle o takich Przymierzałem je ze 3 razy w ciągu zeszłego roku, zawsze dochodziłem do wniosku że warto byłoby je kupić za połowę oficjalnej ceny. Używam starszego modelu, te nowe nawet nie mają miękkich wkładek na nadgarstkach, całe jakieś takie zrobione oszczędnościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 też się im przygladam w sumie kupiłbym ale nie maja na miejscu Lki , a wysyłkowo wole kupić speca w podobnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek6 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Pytanie i innej beczki - czy w Decathlon istnieje możliwość zamówienia/sprowadzenie danego produktu do mojego lokalnego sklepu stacjonarnego ? Czy pozostaje tylko szukać osoby, która kupi coś w innym sklepie i wyśle dany produkt do mnie. PS. Ich infolinia i kontakt przez mail chyba nie istnieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Oczywiście, istnieje taka możliwość. Wybierasz to podczas wyboru sposobu dostawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Potwierdzam nie ma problemu ... Dla mnie ściągali z Francji SPD Shimano Deore XT ./ Trochę to trwało ale ich cena była bezkonkurencyjna . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 @@kostek6 ale chodzi Ci o towary spoza ich oferty czy dostawę produktów ze stronki do sklepu? Bo z tym nie ma problemu ale z drugiej strony dostawa do paczkomatu/kurierem jest w końcu darmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek6 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Dzięki za odpowiedzi. Chodzi mi o sytuacji w której produkt jest dostępny w sklepach stacjonarnych gdzieś daleko w Polsce. Najlepiej będzie jak podejdę i zapytam w lokalnym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Jest możliwość sprowadzenia ale nie mają obowiązku więc pozostaje Ci liczyć na dobry humor sprzedawcy. Mi się udawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomekaqq Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Posiada ktoś z Was może taki (http://www.decathlon.pl/polar-turystyczny-mski-forclaz-20-id_8225496.html) lub podobny polar z Decathlonu? Jak jest z długością rękawów i dopasowaniem do ciała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Rękawy są bardzo długie. PS. Mam bardzo krótkie rączki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 "Posiada ktoś z Was może taki (Polar turystyczny męski Forclaz 20 QUECHUA - Turystyka meska Turystyka, Wspinaczka...) lub podobny polar z Decathlonu? Jak jest z długością rękawów i dopasowaniem do ciała? :)" mam taki, krój bardziej męski (szerszy w klatce węższy w talii) rękawy w sam raz, nie są za długie, na klatkę 110cm i wzrost 170cm pasuje L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomekaqq Napisano 2 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Rzeczywiście, rękawy tego polaru są całkiem długie (rozmiar L na 188 cm wzrostu i szczupłą sylwetkę). Kolejny zakup można uznać za trafiony. A takie rękawiczki (http://www.decathlon.pl/rkawiczki-na-rower-500-dugie-id_8219762.html [dawniej seria 500, obecnie bodajże 320]) ktoś z Was nosi? Po raz kolejny zastanawia mnie rozmiarówka (w innych sklepach dla 21 cm obwodu na kostkach palców wychodzi L, a tutaj S). O ile w innych przypadkach wszystko się zgadzało, teraz mam bardzo duże wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Szukam tych spodenek rozmiar XXL w tym kolorze za 149 zł, w innym kolorze cena była 99 zł http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-z-szelkami-520-mskie-id_8327984.html Zwlekałem z zakupem i nagle znikneły z oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Czy ktoś widział te spodenki rozmiar XXL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 W Piasecznie widziałem dzisiaj i były duże rozmiary - chyba xl lub 2xl. Cena była ok 99 zeta. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Czy ktoś jest to w stanie sprawdzić ? Chodzi mi o rozmiar XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Zadzwoń i zapytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin13 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 zdecydowałem się na ten plecak: https://www.decathlon.pl/bukak-rowerowy-500-id_8327932.html i pierwsze wrażenia bardzo dobre. Solidnie wykonany, kilka kieszonek, przy pełnym bukłaku, jest jeszcze niemało miejsca, spokojnie poza tel, narzędziami, batonami, itp, zmieści się jeszcze wiatrówka, czapka, bułki i puszka coli Jeśli ktoś szuka małego plecaka z bukłakiem (z którego nie czuć plastikiem) to za 59zł to świetna okazja, wg mnie. Największa zaletą jest dla mnie chłodny napój w upalny dzień po kilku godz. jazdy (potwierdzone przez innego użytkownika tegoż plecaka). Plecak przylega do pleców, przez co będą się pocić (jest wąski), ale nie oczekujmy wodotrysków za tę cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobson Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Też go kupiłem, za 60zł jest spoko, ale bukłak strasznie zmienia smak wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin13 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Też go kupiłem, za 60zł jest spoko, ale bukłak strasznie zmienia smak wody. no to słabo. ja samej wody nie piję podczas jazdy, w bukłaku będę miał jakiś izotonik, więc mam nadzieję, że nie będę czuł jakiegoś posmaku plastiku. poza tym, z czasem może wymienię bukłak btwin na bukłak camelbaka czy deutera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekslon Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Izotonik to nie jest najlepszy pomysł do bukłaka - trzeba bardzo dokładnie myć, a i tak w ekspresowym tempie uda Ci się wyhodować w rurce albo ustniku jakieś żyjątka albo grzybki. Z wodą problem jest dużo mniejszy, ale też występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karep Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Tez mam ten model plecaka. Jesli chodzi o pojemnosc, to moim zdaniem nie jest w nim strasznie duzo miejsca. Ściśliwa odzież się zmieści, ale gdy sie tam napakuje wiecej rzeczy, to plecak robi się mocno wypchany. Prawda jest, że ciało się pod nim poci. Smak wody z bukłaka mi odpowiada. Może jest lekko inny, lecz bym nie dramatyzował. Dodatkowo woda się grzeje ;-) Ciężko wysuszyć bukłak.... Zastanawiam się nad kolejnym plecakiem z tej serii, ale nad większym. Niestety są jeszcze za drogie i nie można ich na żywo w sklepie pooglądać. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Izotonik to nie jest najlepszy pomysł do bukłaka - trzeba bardzo dokładnie myć, a i tak w ekspresowym tempie uda Ci się wyhodować w rurce albo ustniku jakieś żyjątka albo grzybki. Z wodą problem jest dużo mniejszy, ale też występuje. Wlewam wodę (smakową) do bukłaka (Source) od chyba 3 lat i jeszcze nic nie wyhodowałem. Dlatego nie zgodzę się z tym stwierdzeniem. No chyba, że w tych Decathlonowych tak sie robi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.