modrzew Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 W tej cenie to się nie ma co zastanawiać, bo i tak nic porównywalnego nie znajdziesz (zwijana, dobrej klasy guma). Oczywiscie o ile charakterystyka Ci podpasuje. Przez większość część roku używam takiej gumy jako napędowej. Nie wiem co to jest „średni teren”, ale sam korzystam z niej głównie do jazdy po okolicznych wydmowo-bagiennych lasach, na szutrze też jest ok, na asfalcie nie ma przesadnych oporów (jak dla mnie są naprawdę małe), najbardziej uniwersalna opona jaką do tej pory miałem, chociaż ścigantów z oczywistych powodów nie zachwyci. Ma przy tym nieoszukany rozmiar i te 2.1” daje rzeczywiste 54mm na obręczy mającej 27mm wewnątrz. Niestety Decathlon coś powalił w opisie i jeśli sprzedaje to co na pierwszym zdjęciu, to ani nie ma tam dętek w komplecie, ani nie jest to wersja advanced z mieszanką gum-x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzialo7 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Dzięki zamówiłem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 witam mam pytanko odnosnie tych spodni https://www.decathlon.pl/legginsy-na-rower-mskie-z-szelkami-700-czarne-id_8282699.html Uzywa ktos z kolegow tego modelu? Jak wypadaja przy temperaturze okolo 5 stopni?? Pytam bo sa za 99 zl w Deca Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Wydaje mi się że jak się trochę cofniesz to już była o nich dyskusja. Niedawno były po 130zł, także to już pewnie końcówki końcówek Sam się na nie czaiłem, ale przegapiłem... Ma je za to mój kumpel i cały czas używa w obecnych temperaturach, nie słyszałem żeby narzekał, a zwykle zakłada już długie tam gdzie ja spokojnie jeżdżę jeszcze w krótkich bez ocieplenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sitek Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Mam takie i w temp 6-8 stopni i silnym chłodnym wietrze dają spokojnie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomekaqq Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Dobry wieczór. Czy któryś z szanownych użytkowników posiada może takie spodnie (http://www.decathlon.pl/legginsy-do-biegania-dugie-mskie-running-essential-warm-id_8280370.html) i byłby skłonny podać mi ich wymiary? Najlepiej rozmiar L lub XL. Pozdrawiam, ziomekaqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Mam, ale nie bardzo mam czym zmierzyć XL na 179 wzrostu i 81 do nabiału są ciut za długie. W niczym to nie przeszkadza bo to rajtki opinające więc spokojnie można zmarszczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therion7777 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 ziomekaqq: Mam XL -- 193 cm wzrostu i metr długości nogi od kości biodrowej do kostki i pasują prawie idealnie. Mogły by być odrobinę dłuższe. Ogólnie polecam, bo chyba najtańsze w swojej kategorii. Jechałem w nich wczoraj o 5 rano w 2 Celcjusze, a na to miałem letnie vesuvio z wkładką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomekaqq Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Spodnie zamówione - owe XL pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Te spodnie z wkładką to daj pod spód a nie na wierzch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therion7777 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Jakoś mi się to właśnie nie składa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Witam łowców okazji ... Dziś przy okazji zakupu dętek w Decathlon Bytom wykukałem i zaraz potem zakupiłem długie gacie serii 700 za ... 99.99 zł. Niby przecenione z wyimaginowanego poziomu 269,99 zł, to i tak nie ma znaczenia bo długie gacie z ich najwyższym modelem wkładki za 100 ziko to jak za darmo . Na metce widnieje "TIGHT 700 MEMBRANED BLACK" nie potrafię ich znaleźć na www więc ich nie podlinkuję ... niestety. Warto czasem przelecieć przez regały . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Było stronę wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Jak wypada rozmiarówka rzeczy z decathlonu? Jest jakaś wypaczona jak np. z lidla czy normalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Trudno powiedzieć ... 180 cm wzrostu, 84 noga, 54 udo, 37 łydka, 86 pas, 71 kg wagi i gacie w rozmiarze M są tak akurat na mnie pozytywnie obcisłe. Nic nie odstaje. General nie na siebie wszystkie ciuchy w Decu kupuje M Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Też 180cm wzrostu ale przy tym zwykle około 100kg żywej wagi, niecałe 100cm w pasie i na mnie jak na razie jeśli chodzi o wszelkie obciślaki z Decathlonu pasowało XXL Na szybko zmierzony udziec wychodzi 61cm a 42cm w łydzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 A jak to jest z produktami które są już niedostępne w danym rozmiarze? Pojawiają się ponownie? Taką kurtkę chciałem kupić ale teraz patrzę, że tylko L-ka jest dostępna. http://www.decathlon.pl/kurtka-puchowa-miejska-500-id_8343331.html Może komuś nie przypasowała S-ka i chciałby się pozbyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Część znika, bo jest wycofywana z oferty, część z racji braku na magazynie i wtedy możesz liczyć na powrót. Niegłupim pomysłem jest sprawdzenie dostępności na francuskiej stronie. Jeśli tam danego produktu jest dużo, możesz liczyć na obecność za jakiś czas w Polsce. Z tego co widzę, ta kurtka jest dostępna w rozmiarze S, tyle że w drugim kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Najlepiej sprawdzać dostępność w poszczególnych sklepach. Często towar jest niedostępny na stronie a w sklepach leży go pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Z tego co widzę, ta kurtka jest dostępna w rozmiarze S, tyle że w drugim kolorze. Średnio mi podchodzi ten kolor Najlepiej sprawdzać dostępność w poszczególnych sklepach. Często towar jest niedostępny na stronie a w sklepach leży go pełno. Też o tym pomyślałem i chyba jest w innych, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Powitoł Całkiem smerfne oponki na teren w niezłej (IMO bardzo dobrej) cenie: http://www.decathlon.pl/kpl-2-opon-mtb-wild-gripr-id_8242725.html Gdyby jakiś Krakus chciał wciągnąć jedną, to możemy się zgrać i podzielić zestawem Jedna powoli znika, dwóch mi nie trzeba bo nie zjeżdżę zapasu do następnej promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 mam leginsy juz ponad pół roku to samo bluza ta druga z kominem w zestawie, jestem zadowolony z obu , wkładka nadal w bardzo dobrym stanie, bluza , nie wiem ktos tutaj wspomnial o dziwnym kroju , ale jest dobrze skrojona rekawy nie sa krotkie mam 184cm i nosze XL , waska jest ale to dobrze, dluga z tyłu wiec dobrze przykrywa tyłek, ja latam teraz w +5 i mam koszulke keepdry (kipsta) na to termo A4 i ta bluza jest mi bardzo komfortowo, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Siem. Jak było to nie bijcie. Ktoś jeździł w http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-300-mska-id_8343186.html ? Szukam wycierucha do lasu niezbyt grubego. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Zanim to kupisz to przejedź się do Deca i zobacz na wieszakach z końcówkami serii czy nie wisi coś ciekawszego w podobnej cenie albo i taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajabongos Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Siem. Jak było to nie bijcie. Ktoś jeździł w Bluza na rower 300 męska B'TWIN - Wyposażenie rowerzysty Rowery - Decathlon ? Szukam wycierucha do lasu niezbyt grubego. . Kupiłem ją niedawno i przejechałem w niej dopiero 50km . Uważam że jest warta swojej ceny, przy 10*C i jednej koszulce pod spodem było mi bardzo gorąco. Skrojona i uszyta całkiem przyzwoicie. Jako wycieruch na pewno bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.