chudeusz09 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Teoria teorią, a w praktyce wymagali paragonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Niby chwalą się że "wymiana i zwrot" do 30 dni (lub ze wspomnianą kartą dłużej) ale jak chciałem zmienić kiedyś produkty na inny kolor to też na zasadzie zwrotu. Więc na jedno wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobson Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 wymagają paragonu/karty bo w różnych sklepach ceny danego produktu bywają różne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeloLBN Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 @MikeSkywalker, bo zgodnie z ich regulaminem wymiana dotyczy tego samego atrykułu, w tym samym kolorze tylko ew inny rozmiar. Jest to logiczne, bo czesto różne kolory są w różnych cenach, albo niektóre kolory są wyprzedawane. Tak było np z plecakiem b'twin500 pomarańczowym który byłna wyprzedaży za 60 zł a inne kolory po 120 zł - kazdy mógłby wtedy kupić przeceniony i wmienić np na czarny..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Z jednej strony masz rację ale z drugiej już nie. Owszem, różne kolory są w różnej cenie ale bez przesady - nie mówię o takim kombinatorstwie ale wymianie na produkt w tej samej cenie. Tą przecież sprzedawca może sprawdzić na kasie. A różne rozmiary też są w różnych cenach - często widuję "końcówki serii" gdzie na promocji wiszą XXS i XXXL-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Podejrzewam, że z paragonu/faktury jest im której zrobić zwrot/wymianę. Ale jak masz tylko kartę bez paragonu to zwrot/wymianę zrobią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicher Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Bluz nie ma, wiec nici z "promocji". Chyba wezmę te 500 XC. Te spodnie ktoś używał? http://www.attiq.net/spodnie-kolarskie-lycra-thermo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fostof Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Cześć Mam mały dylemat odnośnie zakupu bluzy. Obecnie w temperaturach 5-15st jeżdżę w koszulce termoaktywnej z długim rękawem, cienkiej, letniej bluzie z długim rękawem i pakajaku. Jednak bliżej 15st w pakajaku jest czasami za gorąco np na podjazdach, pewnie z powodu braku oddychalności. Natomiast bliżej 5st np na podjazdach jest ok, ale jak mocniej zawieje, albo przy wyższych prędkościach robi się zimno, bo mimo wszystko nie jest to zestaw w żaden sposób ocieplony. Może ktoś podpowie, czy jest sens kupować bluzę jedną z tych trzech http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-id_8315511.html http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-5-membrana-czarno-nieb-id_8282710.html http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-id_8315829.html (chociaż chyba są identyczne...) i używać takiej bluzy+termoaktywnej, a przy niższych temperaturach ewentualnie zakładać pakajaka dla lepszej osłony od wiatru? Zdaję sobie sprawę, że każdy inaczej odczuwa temperaturę, ale mimo wszystko proszę o jakieś uwagi co do sensu takiego zakupu. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Mam tą ostatnią bluzę xc i sprawdza się dobrze jako warstwa pośrednia pod wiatrówke lub jako podstawowa ale do temp 5 stopni. Wtedy pod nią konieczna jest bluza termoaktywna z długim rękawem bo mnie już było zimno. W zestawie koszulka merino z długim rękawem, bluza xc, wiatrówka jeździłem w temp. do minus 5 - 10 stopni i dałem radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fostof Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Stryjek, a jak zachowuje się ta bluza bez wiatrówki? Do jakiej temperatury wytrzymujesz w samej bluzie? termoaktywną i tak zawsze zakładam, chodzi mi tylko o jazdę w miarę możliwości bez wiatrówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Myślę że 5 stopni to max. Pod warunkiem że nie ma zimnego wiatru. Wiatrówke mam zawsze w tylnej kieszeni bo mieszkam prawie w górach ;-) więc na zjazdach trzeba się zabezpieczyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 w sklepach jest aerofit 900 jeszcze taniej niz na stronie decathlonu 149 PLN, czym sie rozni seria 900 od 700?bo jak patrze na sklad wykonania to identyko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fostof Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Zamówiłem w sklepie internetowym bluzę http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-id_8315829.html w rozmiarze 2XL (mniejsze rozmiary się nie nadawały). Bluza w rękawach i na długość jest ok, ale w klatce jest bardzo szeroka. Czy możecie podpowiedzieć, czy tego typu bluza powinna być raczej dopasowana, czy raczej nie ma to większego znaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 raczej dopasowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacool Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 fostof - mógłbyś mi podać szerokość tej bluzy w klacie i długość tyłu ? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fostof Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 jacool od pachy do pachy 64, a długość z tyłu 82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 XL ma pod pachami 55, długość 76, rękaw z pod pachy ma długość 59. Mam 180 cm wzrostu i bluza jest dla mnie w sam raz, ale ważę 93kg i brzucha za wiele nie mam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 jacool od pachy do pachy 64, a długość z tyłu 82 A jaka szerokość w pasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacool Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 jacool od pachy do pachy 64, a długość z tyłu 82 Dzięki, powinno styknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thejakob Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Kupiłem wysyłkowo tę bluzę ale oddałem w sklepie. Bluza w klacie ok, rękawy ok, ale pępek na wierzchu. W pozycji rowerowej w sumie ok ale przy chodzeniu, musiałbym chyba chodzić na czworaka żeby mi brzucha nie odmroziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fostof Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 A jaka szerokość w pasie ? Bluza spakowana do oddania, więc nie będę miał jak sprawdzić. Generalnie przy moich 184wzr i 93 w klacie XL jest ciasna, a 2XL jest gigantyczna. Może rękawy, czy długość jest ok, ale między pachami to mógłbym zmieścić jeszcze pół siebie. W moim przypadku idealny rozmiar byłby między XL, a 2XL. Szkoda, bo bluza wydaje się całkiem fajna i dobrze zrobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redwhite Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 XL ma pod pachami 55, długość 76, rękaw z pod pachy ma długość 59. Mam 180 cm wzrostu i bluza jest dla mnie w sam raz, ale ważę 93kg i brzucha za wiele nie mam ;-) Możesz napisać ile masz w klatce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek6 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Czy taka kurta w czasie jazdy/biegu będzie przepuszczać do środka dużo powietrza / będzie przewiewna ? http://www.decathlon.pl/kurtka-przeciwdeszczowa-na-rower-mska-300-id_8328387.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Nie jestem na 100% pewny, ale chyba właśnie tą ostatnio mierzyłem w decathlonie i "na stojąco" jest sauna. Czy podczas jazdy zacznie oddychać? Szczerze wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryjek Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Możesz napisać ile masz w klatce?110 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.