mmisiek9612 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Panowie a jak jest z rozmiarami tych podkoszulek? to znaczy jakie są długie i jaka jest długość rękawa? Bo na stronce jest tylko obwód klatki piersiowej a ja jestem dość wysoki i mam dylemat z wyborem rozmiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Deca w Rzeszowie może Cie mocno rozczarować, im dłużej ten sklep istnieje tym jest w nim mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 im dłużej ten sklep istnieje tym jest w nim mniej Proszę nie narzekać Podkoszulki widziałem a poza tym już niedługo otworzą nam pełnowymiarowego Deca i nie powinno być problemów z asortymentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Panowie a jak jest z rozmiarami tych podkoszulek? to znaczy jakie są długie i jaka jest długość rękawa? Bo na stronce jest tylko obwód klatki piersiowej a ja jestem dość wysoki i mam dylemat z wyborem rozmiaru Rozmiar L ma takie wymiary: Od pachy w dół 43-44cm Od pachy do pachy 44-45cm Długość rękawa od pachy do końca 50cm, mierzone od środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 dzięki. Zamówiłem XL jak coś to się wymieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSz Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Witam możecie coś o tych rękawiczkach powiedzieć :http://www.decathlon.pl/rkawiczki-na-rower-720-id_8327115.html. Bo jest na nie promocja, warto za taką kasę wziąć. Wygodne, wytrzymałe? Bo te co mam z Meridy to , się pewnie rozwalą za chwilę. Nie jestem zadowolony z nich, przy palcach się trochę prują i wierzch mechaci. Wiec może warto na promocji zakupić? Ja używam ten model. Jakie wrażenia? Po japońsku: jako-tako. Irytują mnie dwie kwestie - te wkładki żelowe na wysokości śródręcza(?) są tak ukształtowane, że podwijają się na gripach. Do tego brakuje mi frotki na zewnętrznej stronie do ścierania potu, niby jakiś materiał ręcznikopodobny tam jest, ale mało wystarczający. Ogólnie ok, ale z moich poprzednich byłem bardziej zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Kochani, zima tuż tuż, a w Decathlonie sporo "okazji cenowych". Czy ma ktoś z Was doświadczenie z bluzą zimową z Decathlonu serii 700? http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-id_8282711.html Przy zakupie w zestawie ze spodniami bluza kosztuje około 130 PLN + spodnie 108 PLN. Czy warto wydać 238PLN na takowy zimowy zestaw, jak on się sprawdza zimą? Będę wdzięczny za uwagi i opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidK Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 PSz dzięki za opinię. Jeszcze u nas się rozejrzę po sklepach. A daje coś ta skóra w środku, co tak reklamują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Mam ta bluzę, do ok. 2 stopni jeździłem tylko w niej i koszulce termo z długim rękawem (niżej nie miałem okazji), jest ok. Kieszonka na zamek na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikt00r Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Z tego co pamiętam, ten biały materiał po bokach nie blokuje wiatru, wiec przy jakimkolwiek bocznym wietrze nie każdemu może być komfortowo w niskich temperaturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Odradzam te spodenki: http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-300-zielone-id_8328034.html# Straszna cerata, kilometra nie przejechałem i trzeba było zdjąć. Przeproszę się chyba ze spodenkami "penis na wierzchu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Jak wybierzesz czarne klejnotów aż tak nie widać Albo zostają jakieś lepsze szorty z wkładką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 pod te spodenki trzeba wkładkę zakładać na dłuższe trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Ja tez mialem opory na poczatku jeździć w samych obcislakach a teraz zero problemu;) wygodnie,swobodnie...choc nie wiem gniecie w przyrodzenie i trzeba poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Porządne spodenki mają wkładkę dużą z przodu i trąba jest zasłonięta. W spodenkach nižszej klasy faktycznie często jest z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Użytkuje ktoś ten kask http://www.decathlon.pl/kask-miejski-na-rower-500-biay-id_8328688.html ? jestem ciekaw opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Wyżej wymieniony kask zakupiony. Zobaczymy ile jest wart jak do mnie dotrze. Mam nadzieję że będzie pasował bo nie chciało mi się jechać do sklepu go mierzyć Do tego zamówiłem również tą koszulkę https://www.decathlon.pl/koszulka-krotki-rkaw-na-rower-mska-mtb-500-czarna-id_8296106.html mam nadzieję że będzie lepsza od tej najtańszej btwin 300 bo ona jest strasznie lipna jak dla mnie. Przypomina mi dawne pseudo piłkarskie targowe koszulki w których za bajtla latałem po boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Jest jeszcze promo na skarpetki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Jeszcze niedawno coś było ale już chyba po ptakach. Zawsze można wejść i kilka różnych modeli wrzucić do koszyka po dwie sztuki sprawdzając czy cena coś spadnie, jak przeglądam sklep to czasem sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Niestety wrzucając nawet po 5 sztuk cena nie spada. Szkoda, bo miałem chętkę na jeszcze 2 pary, ale teraz kolorowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Czy do tego 10 litrowego plecaka za dyszkę wchodzi teczka a4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Wchodzi. Nawet taka szersza i sztywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grg Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Mam praktycznie wszystko z ubiegłorocznej serii 700, skarpetki, spodenki krótkie, długie, rękawki, nogawki, czapkę, rękawiczki, koszulkę krótka, długą. Od początku roku przejechane 8500 km i tylko koszulka z krótkim i długim rękawem przetrwała. Niestety, przekonałem się że nie są to rzeczy do intensywnej jazdy rowerem Największym rozczarowaniem okazały się chwalone przez większość spodenki z żelową wkładką. Pomijając fakt że po przejażdżce w upalny dzień śmierdzą nieziemsko, to zwyczajnie prują się na wkładce, przecierają na tyłku i pękają gumki w nogawkach. Niestety tak to wygląda. Do amatorskiej jazdy ok, do poważnej omijać z daleka by nie narazić się na śmieszność. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papen Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Niestety wrzucając nawet po 5 sztuk cena nie spada. Szkoda, bo miałem chętkę na jeszcze 2 pary, ale teraz kolorowych. Ja dziś kupiłem 2 pary zielonych za 7,5zł Niestety inne kolory były w regularnych cenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek121 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Mam praktycznie wszystko z ubiegłorocznej serii 700, skarpetki, spodenki krótkie, długie, rękawki, nogawki, czapkę, rękawiczki, koszulkę krótka, długą. Od początku roku przejechane 8500 km i tylko koszulka z krótkim i długim rękawem przetrwała. Niestety, przekonałem się że nie są to rzeczy do intensywnej jazdy rowerem Największym rozczarowaniem okazały się chwalone przez większość spodenki z żelową wkładką. Pomijając fakt że po przejażdżce w upalny dzień śmierdzą nieziemsko, to zwyczajnie prują się na wkładce, przecierają na tyłku i pękają gumki w nogawkach. Niestety tak to wygląda. Do amatorskiej jazdy ok, do poważnej omijać z daleka by nie narazić się na śmieszność. Pozdrawiam Ja mam spodenki 520 (z tą samą wkładką), i o ile wkładka jest super to spodenki już raz wymieniałem bo popruły się przy wkładce. A te drugie też już zaczynają się przecierać na tyłku. Po sezonie pewnie będę je reklamował. Następnych już chyba nie kupię w Decathlonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.