Skocz do zawartości

[sklep] Decathlon - odzież i akcesoria sportowe

MikeSkywalker

Rekomendowane odpowiedzi

Sezon nie ten ale może kogoś zainteresuje chusta tunelowa zwana przez również buffem w znakomitej cenie. :)

http://www.decathlon.pl/kominiarka-na-rower-300-cube-id_8326548.html

http://www.decathlon.pl/kominiarka-na-rower-300-cube-id_8326911.html

http://www.decathlon.pl/kominiarka-na-rower-300-id_8326547.html

Jedna sztuka po 14,99 zł, a trzy po 9,98 zł. :)

Ja się wypowiem odnośnie tych skarpetek, bo kupiłem jakiś czas temu (co prawda nie za 2,50, ale też tanio). Porównanie mam do jakichś marketowych, z Lidla oraz TK Maxx.

Te z Deca zajmują zaszczytne drugie miejsce - za 2,50 na pewno warto. Ale w TK Maxxie są często wyprzedawane np. 3 pary za 15-20zł i jest to jeszcze poziom wyżej jeśli chodzi o wykonanie. Oczywiście tam też są różnych producentów, ale  chodzi mi o to, że  jeśli brać pod uwagę jakość i trwałość, to można znaleźć coś ciekawego i moim zdaniem warto wydać kwotę w stylu 50zł za 9 par i mieć spokój na 2 lata. Te z Deca wytrzymały prawie cały sezon - też dobrze, ale nie to samo. Na pewno ich dużą zaletą jest lekkość, ale skoro i tak najlepiej nadają się na lato, to wolałbym trochę krótsze.

Te skarpetki co zamówiłem BTWIN białe z czerwono-czarnymi elementami to jakiś wydłużony czas przesyłki mają bo dopiero około 30 czerwca mam otrzymać a zamówione 19 czerwca, więc 11 dni to troszkę długo chyba? No nic w takiej cenie to chyba warto poczekać.

Szkoda mi że się tylko nie załapałem na te kolorowe po 2,5zł bo bym kupił sobie z 20 par. 

Jakby były jeszcze dostępne w tej cenie to dajcie znać .. :)

Ja się wypowiem odnośnie tych skarpetek, bo kupiłem jakiś czas temu (co prawda nie za 2,50, ale też tanio). Porównanie mam do jakichś marketowych, z Lidla oraz TK Maxx.

Te z Deca zajmują zaszczytne drugie miejsce - za 2,50 na pewno warto. Ale w TK Maxxie są często wyprzedawane np. 3 pary za 15-20zł i jest to jeszcze poziom wyżej jeśli chodzi o wykonanie. Oczywiście tam też są różnych producentów, ale  chodzi mi o to, że  jeśli brać pod uwagę jakość i trwałość, to można znaleźć coś ciekawego i moim zdaniem warto wydać kwotę w stylu 50zł za 9 par i mieć spokój na 2 lata. Te z Deca wytrzymały prawie cały sezon - też dobrze, ale nie to samo. Na pewno ich dużą zaletą jest lekkość, ale skoro i tak najlepiej nadają się na lato, to wolałbym trochę krótsze.

Zgadzam się z kolegą, skarpetki 500 tak naprawdę nie są nie wiadomo jakie. Kupiłem tak jak inni kilka par. Schną dłużej w porównaniu z innymi rowerowymi, co oznacza, że wcale tak dobrze wilgoci nie odprowadzają. Nie układają się wcale super na nodze, kupiłem rozmiar 43-46, mam nogę 44 i czasami czuję, że są jakby za duże. Nie wiem ile wytrzymają, ale tak czy siak za 2,50 zł czy za 3,75 zł warto. 

W TKMaxx można kupić np. K-Swiss'y które lepiej się układają, szybciej schną i są wygodniejsze, nie trzeba przy tym dołożyć wcale dużo. No i w TKMaxx można też kupić grubsze, w których można pojeździć wczesną wiosną i późną jesienią.

Właśnie dostałem e-maila od Decathlonu, że zamówionych skarpetek nie wyślą bo bym błąd w informacji o dostępności. Dziwne bo robiłem 2 zamówienia po 7,50 zł i to świeższe ogłoszenie doszło a starsze nie. No ale cóż, chociaż 2 pary mam. Jakość według mnie jak za tą cenę całkiem ok, ale za normalną cenę 19,99 zł bym już nie kupił.

Pierwszy zgrzyt Decathlonu... Wziąłem te skarpety promocyjne B-twin 500. Zamawiałem 2 razy po 7,50 zł bo dla kumpla później brałem. Co ciekawe zamówienie z 18 czerwca doszło a z 16 czerwca nie i dostałem maila o braku towaru przyczym teraz patrzę i dalej skarpety są dostepne w każdej ilości i na promocji.... wooot?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...