iza121 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 jeśli kupiłeś je świadomie z tą wadą to faktycznie nic Ci reklamacja nie da, ale jeśli kupowałeś je jako pełnowartościowy towar z końcówek serii to myślę, że warto skorzystać z możliwości reklamacji. Jeśli te spodenki tą wadę już miały - to spróbuj z krawcową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grg Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Nie, chodzi o to że reklamując dostanę zwrot gotówki, a za 65 złotych nie kupię nigdzie spodenek nadających się do intensywnej jazdy , dlatego napisałem że reklamacja nic mi nie daje. Ciekaw jestem jak to wygląda w perspektywie czasu, bo już kiedyś coś takiego miałem w sportful grupetto, tam puszczało coraz bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ok dziękuję Do tej pory jeszcze wiszą w sklepie po 169,99 PLN (kolor niebieski). Generalnie rozmiarówka/krój dziwny strasznie krotka z przodu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Posiada może ktoś takie buty http://www.decathlon.pl/buty-na-rower-mtb-500-czarno-niebieskie-id_8324904.html i mógł by coś o nich napisać.? Przymierzam się do zakupu i nie wiem czy to będzie dobry wybór czy może dołożyć do takich http://www.decathlon.pl/buty-na-rower-mtb-520-czarno-biae-id_8315397.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 mógł by coś o nich napisać Ja Ci mogę napisać. W tej cenie lepiej poszukać sobie jakieś tańsze Shimano w promocji, a jak chcesz już dokładać do tych droższych, to od razu bierz SHM089. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Można gdzieś zasięgnąć opinii/testów/realfoto tych spodenek bo szukam i nic. http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-all-mountain-niebieskie-id_8328036.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 W tej cenie lepiej poszukać sobie jakieś tańsze Shimano w promocji, a jak chcesz już dokładać do tych droższych, to od razu bierz SHM089. Problem jest w tym że zakupu muszę dokonać w deca ponieważ posiadam bon do tego sklepu a za dużego wyboru nie mają niestety... (nie wspominając już o pedałach gdzie do wyboru są 520 albo XT) ale jakieś shimano się znajdzie tyle że z zapięciem na dwa paski a podobno lepiej mieć trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 https://www.decathlon.pl/buty-na-rower-mtb-m089-czarne--id_8324902.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 wiem wiem też znalazłem ale kurcze wolał bym białe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Uwierz, po kilku kkm nie będziesz raczej wolał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rddkAG Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Ożywam poprzedni model m088 w kolorze srebrnym dość mocno się brudzą, ale są to buty naprawdę wytrzymałe i godne polecenia. Na dzień dzisiejszy kupował bym czarne m089 bez większego zastanowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoePike Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Miałem już okazję przejechać się w skarpetach, temperatura w okolicach 22 stopni, po ok 50 km żadnego dyskomfortu. Skarpeta dobrze oddychająca, stopa jak i ona sama pozostała sucha (dodam że nie mam jakichś specjalistycznych butów). Stosunek cena/jakość naprawdę niesamowity, gdyby nie to forum to promocja przeszła by mi koło nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Skarpety zacne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest89 Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Czy jeszcze są jakieś inne "niewidoczne" promocje w Deca w stylu jak te skarpety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicher Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Może założymy na forum temat w krótym bedziemy zamieszczać promocje na odzież rowerową i akcesoria czesci? Ja załapałem się na 2 pary, choć systematycznie sprawdzam czy są dostępne rozmiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Popieram temat dotyczący promocji w D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Popieram temat dotyczący promocji w D. Właśnie ten temat jest od tego, ale żeby wszystko było w kupie to też nie miałbym nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Zrobiłem nowy, tworząc ten myślałem o tym że pojawią się w nim głównie opinie na temat sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 W sumie ten temat subskrybuje w tej chwili 87 osób także ma większą siłę rażenia jeśli chodzi o informację o potencjalnych superpromo Przy ostatnim "rzucie skarpetkowym" zalało mi skrzynkę mejlową i zagrzało telefon przez Tapa, takie coś ciężko przeoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model3100 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Udało mi się wczoraj w nocy zakupić te białe z czerwonym wykończeniami w cenie 9,98 z przesyłką kurierską 2 pary kupiłem 39-42 oraz 43-45 też dwie pary drugą paczką za pobraniem. Ogólnie to chwilę wcześniej były jeszcze dostępne te jasno żółte żarówiaste w rozmiarech 39-42 i 43-45 i wziąłem też dwie pary i suma zamówienia w decathlonie wychodziła 9,99 a jak zalogowałem się do banku żeby zrealizować przelew to pokazało 15,98 i jak cofonąłem żeby to zweryfikować to już pokazało, że tego produktu już brakuje. Tak czy siak za 20zł kupiłem 4 pary białych po dwa w rozmiarze to i tak po 5zł za skarpetki stricte rowerowe uważam, że to dobry wynik. W lidlu jakiś stylonowy chłam kosztuje po 13zł... A tu za 5zł fajne skarpetki BTWIN, które przydadzą mi się też do biegania. Pozdrawiam Serdecznie, Przemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Powitoł Pany, dec daje oczywiście taką możliwość, ale może by tak nie rypać kilku zamówień samych skarpetek za kilka złotych para z darmową dostawą? Może się okazać, że sklep szybko z opcji darmowej wysyłki zrezygnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 przecież oni nie płacą za każdą dostawę z osobna tylko mają z góry podpisany kontrakt. Ewentualnie firma kurierska po wygaśnięciu obowiązującej umowy może podnieść cenę za następną ale wtedy wystarczy iść do konkurencyjnej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Może się okazać, że sklep szybko z opcji darmowej wysyłki zrezygnuje. Na forum może i da się odnieść wrażenie że tych zamówień drobnicy rowerowej jest dużo ale jak się popatrzy na numery kolejnych z nich to dopiero wtedy widać w jakich tysiącach składane są zamówienia w Decathlonie, na jaką kwotę ciężko powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ta opcja jest już chyba od ponad roku albo dwóch i jeśli by im się to nie opłacało to by tego nie robili.. tną koszta na utrzymaniu sklepu i załodze, bo to chyba z jakiegoś magazynu centralnego wchodzi i im się jakoś bilansuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djjaca Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Wysyłka z magazynu centralnego Dechatlona w Gliwicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.