marfalc Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nie masz o co się martwić, parę tygodni temu przeszło bez problemu.Teraz też nie powinno być inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Powinno pójść. U mnie było podobnie. Dodać można, ze skarpetki niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoePike Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 2,50 zł za parę, także nawet gdyby jakość nie była zadowalająca nie ma co wybrzydzać. Ogólnie to nie każda promocja jest widoczna, trzeba dodawać produkty do koszyka i sprawdzać cenę. Np. przy 3 sztukach i więcej tego samego koloru cena już nie jest tak atrakcyjna. Znaleźliście może coś jeszcze ciekawego oprócz wymienianych dwóch plecaków na poprzednich stronach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djjaca Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Jak 2,5 złotego za parę? Mi pokazuje 7,48 za dwie pary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Skarpetki made in Italy! bardzo przyjemne w dotyku i bardzo dobrze wykończone. Do tego cena 2,50zł, bajka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Skoro już o skarpetach mowa - na pewno są warte więcej niż te niecałe 3/4 złote Nie zliczę ile par już zamówiłem i gdyby nie krzykliwe kolory wziąłbym nieco więcej ale tylko białe z czerwonym paskiem są w miarę neutralne i można w nich pójść do pracy, reszta na rower. Jeśli chodzi o użytkowanie: na razie sprawdziłem jeżdżąc na krótkich odcinkach ale przy dość wysokich temperaturach i wrażenia są następujące: skarpetki są wygodne, noga się nie poci, nie są krótkimi stopkami tylko powiedzmy średniej długości skarpetkami. Są dość cienkie także na dłuższych dystansach może być gorzej (albo po prostu ja przyzwyczaiłem się do nieco grubszych skarpetek) ale śmiało mogę je polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marfalc Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Jak 2,5 złotego za parę? Mi pokazuje 7,48 za dwie pary. zrób 2x2 pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoePike Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 @djjaca dodaj każdego koloru po dwie pary, wychodzi 20 zł za 8 par skarpet (biało-czarno-czerwone, niebieskie, zielone, żółte). Wysyłka gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djjaca Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dziękuję, zamówione :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No, w końcu się udało dorwać te skarpetki, zawsze za późno próbowałem 2x4 pary białe i niebieskie, inne kolory średnio mi leżały a 32zl za 8 par to i tak rewelacyjna cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Już są braki na www także kto pierwszy ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No to teraz pół Polski będzie latać w skarpetach z Deca. Trochę tak jak w Kitaju - jak już robią model kurtki, to od razu 1 000 000 000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No, w końcu się udało dorwać te skarpetki, zawsze za późno próbowałem 2x4 pary białe i niebieskie, inne kolory średnio mi leżały a 32zl za 8 par to i tak rewelacyjna cena To coś przepłaciłeś , powinieneś zapłacić 20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Jakbym wziął 4x2 to bym zapłacił mniej. Ale nie widziałem sensu kupować kolorów które mi się nie podobały i raczej bym ich nie nosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Przecież brałeś białe i niebieskie: 1 wysyłka: 2xbiałe, 2xniebieskie 2 wysyłka: 2xbiałe, 2xniebieskie 20zł za całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 O tym nie pomyślałem aby to rozbić na dwa zamówienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ja tez o tym nie pomyslalem ale coz - zamowilem kolejne po 2,5zl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dzięki, też już zamówiłem skarpety. Trochę offtopowo, ale w niezłej cenie też dętki (Michelin Ultralight po 20 zł) i opony do szosy (np. Michelin Pro 3 Race po 68 zł za sztukę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 To dlaczego nie kupiłeś rękawiczek dopasowanych do swoich dłoni? Złapałeś mnie kolego za słówko. Miało być napisane przynajmniej... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_olo86 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Witam co myślicie o takim zestawie? Teraz w dobrej cenie w decu http://www.decathlon.pl/koszulka-krotki-rkaw-na-rower-mska-mtb-all-mountain-czarno-niebieska-id_8328037.html + http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-all-mountain-niebieskie-id_8328036.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergrzechu Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Promocja na koszulki z serii 520, w chwili obecnej tylko jeden kolor, za to wszystkie rozmiary. Koszulka 84,99 zł zamiast 169,89 zł http://www.decathlon.pl/koszulka-krotki-rkaw-na-rower-mska-520-czarno-niebieska-id_8328960.html W zestawie z portkami 204,99 zł zamiast 274,98 zł (sety w innych kolorach po 289,99 zł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Koszulka 84,99 zł zamiast 169,89 zł Koszulka krótki rękaw na rower męska 520 CZARNO-NIEBIESKA B'TWIN - Wyposażenie... Tylko czy rzeczywiście wcześniej było to 169,89zł jeśli chodzi o koszulkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djjaca Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Taką cenę widziałem w minioną sobotę w sklepie stacjonarnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Taką cenę widziałem w minioną sobotę w sklepie stacjonarnym. Ok dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grg Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Spodenki seria 700,po 3.5 miesiącach zaczęło puszczać obszycie wokół wkładki, ok 2cm. Ktoś miał podobny problem? Jak to wygląda w perspektywie czasu? Reklamacja nic mi nie da bo kupiłem na wyprzedaży za 65 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.