Prz Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Jak szew to od razu reklamuj, powinni wymienić na nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 W sklepie internetowym nic nie mają http://www.decathlon.pl/C-722769-spodenki-rowerowe#page2 Ale po co luźne, wkładka będzie Ci latać w każdą stronę a nie o to chodzi. Jemu raczej chodzi o szorty jak np endura hummvee lub etape freeride - szorty z wpiananymi spodenkami z pampersem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek610 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 W sklepie internetowym nic nie mają http://www.decathlon.pl/C-722769-spodenki-rowerowe#page2. Jak nie ma, jak są? Tyle, że trzeba je samemu skompletować: luźne szorty: http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb--id_8299634.html i spodenki (dopinane) pod spód: http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-500-id_8304713.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Po chiński rzeczach nie ma sie co spodziewac ze beda na wieki, sredniej klasy spodnie to koszt 200-400 zl - 6kkm-10 kkm i posprzatane.W Decathlonie mega wkladek nie ma `wiec bedzie jeszcze krócej. nikt się tu myślę, że nie spodziewa wieczności ale rzeczowej odpowiedzi ile wytrzymują mniej więcej te z decathlonu Jak to jest z reklamacjami w Decatlonie? bezproblemowe, jeśli jest wada sprzętu to nie ma problemów z wymianą - wszystko odbywa się w zasadzie od ręki Orientuje się ktoś czy w Decu dostanę luźne szorty z wkładką? Ktoś takich używał? kiedyś takowe tam były, ja nigdy nie testowałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek121 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Jak szew to od razu reklamuj, powinni wymienić na nowe. Tylko, że to jest jeden szew z potrójnego. Ale jak będę miał chwilę to podjadę i zobaczę co z tego wyjdzie. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Zukikiziu, wiele osób kupuje takie spodenki i są zadowolone, dlatego pytam. Oczywiście wewnętrzne gatki do takich szortów są jak najbardziej przylegające, inaczej nie miałoby to sensu, tak samo jak same luźne szorty z przyszytą wkładką i o to pewnie chodziło zukikiziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 o to pewnie chodziło zukikiziu Tak, chodziło mi dokładnie o to co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 http://www.decathlon.pl/rkawiczki-na-rower-mtb-520-id_8296115.html Jakieś opinie o tych rękawiczkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Siema. Kilkanaście postów wyżej opisywałem z grubsza te rękawiczki. Ja pierwszą parę reklamowałm. Puściły szwy w okolicach kciuka. Najpierw w lewej rękawiczce, nastepnie w prawej. Rozmiar dobrałem oczywiście poprawnie. Piszę tu o tych czarnych. Teraz mam i używam od ok. połowy kwietnia nowych po wymianie reklamacyjnej. Nic dotychczas z nimi się nie stało. Prałem je tez już kilka razy. Na tę chwile jestem zadowolony. Dość pewnie trzyma się kierownicę, są dobrze dopasowane, bynajmniej do moich dłoni. Jeździłem w nich do temperatury ok. 20 st. powyżej zera. Wg. mnie jest to dobry zakup o ile nie trafisz na jakiś felerny egzemplarz, który przytrafił się dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dość pewnie trzyma się kierownicę, są dobrze dopasowane, bynajmniej do moich dłoni. To dlaczego nie kupiłeś rękawiczek dopasowanych do swoich dłoni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 w decathlonie koło BlueCity rzucili w promocji taśme antyprzebiciowa velox , probował ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Powitoł Kilka słów o plecaku po pierwszej przejażdżce PowitołKumotrowie, macał ktoś plecak jak z linki?http://www.decathlon.pl/plecak-z-bukakiem-500-pomltd-id_8306477.htmlBukłak, 6litrów powinna mi wystarczyć, kolor jak lubię na przecenie - same plusy z jednym potencjalnym minusem: mocowanie paska piersiowego jakoś dziwnie pokombinowane. Plecak ładnie wykonany, lekki, kolor przeceniony to mój ulubiony pojemność na jednodniowe wyjazdy powinna starczyć. To co się zwykle bierze jako zapas i zestaw naprawczy powinno zmieścić się w wewnętrznym organizerze. Bluza polarowa z deca (ta pięćdziesiątka za 40ziko) i wiatrówka biemme mieszczą się razem z wypełnionym 2l bukłakiem. Żarcie jakieś też powinno się zmieścić, o ile ktoś nie tacha ze sobą składników na kociołek i kociołka samego. Bukłak na razie działa, ale po jednej wycieczce to raczej musi działać Nie przecieka, na upartego da się go obsługiwać bez wyjmowania z plecaka o ile żadne większe płukanie nie jest potrzebne. Z minusów: pasek piersiowy przez udziwnioną regulację góra-dół nie siedzi tam gdzie się go ustawi. Rurka bukłaka dla mnie za długa. Wiem że prosi zgodnie z prawidłem przeplatają ją przez jedną i montują na drugiej szelce, ale taka obroża mi nie pasuje. Jak będzie przeszkadzała podczas jazdy to skrócę i będzie tylko na jednym pasku Ustnik trzyma płyn na razie OK. W weekend dłuższy wyjazd i myślę że te 2 litry zejdą Jak nazbieram więcej informacji to wrzucę do oddzielnego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dobrze przeceniony plecak 10L z bukłakiem 2L: http://www.decathlon.pl/plecak-mt-10-l-czerwono-biay-id_8300120.htmlKtoś miał z nim coś do czynienia, bo mój mały, stary się sypie powoli i się zastanawiam?PS. Kolorowe skarpetki 500 znowu w "specjalnej" w promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mam ten plecak MT 10, ale jeszcze go nie używałem. Kupiłem go w sumie przypadkowo, sypie mi się bukłak i potrzebowałem szybko przed wyjazdem nowego w razie czego na podmianę, a wróciłem z tym plecakiem bo wychodziło to z 10 czy 12zł drożej niż sam bukłak Trochę mnie niepokoją plecy w tym plecaku, są siateczkowe i przylegające, nie tak jak w rowerowym 4f którego używałem do tej pory, gdzie jest 6 poduch oddalających go od pleców. Choć w sumie i tak się w tym pociłem i tak Nie wiem, może zamienić go na ten rowerowy 500 z przeceny..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 PS. Kolorowe skarpetki 500 znowu w "specjalnej" w promocji. dzieki!8 par zamowione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek6 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 MT10 wstępna opinia (2 wycieczki rowerowe po około 50km + wycieczka biegowa 30km): - szeroki pas biodrowy zapinany na rzep - trzeba się do tego przyzwyczaić, bo nie jest to tradycyjna klamra ale jest on wygodny - ustnik szczelny, bukłak bez zastrzeżeń - udało się go dostosować do mojej postury (205cm wzrostu) tak by nie podskakiwał nadmiernie w czasie biegu - plecy się pocą, ale nie ma tragedii - bardzo przydatne kieszenie przy pasie biodrowym - pierwszy raz coś takiego mam i jestem zadowolony - MINUS - brak jakiejkolwiek przegrody na zamek, kółka na klucze w mniejszej przegrodzie (wszycie czegoś takiego dla krawcowej to pestka, planuję taką modyfikacje) Podsumowując jako początkujący użytkownik plecaka stricte sportowego - jestem zadowolony. Dodając do tego niską cenę (na poziomie ułamka ceny bukłaka "znanej" marki) jestem tym bardziej zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 O jakich skarpetkach mowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 http://www.decathlon.pl/skarpety-na-rower-500-id_8327685.html dodaj do koszyka 2szt (byle nie biale!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Białe przeciez tez są w promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 WHAT!!! CO TO SĄ ZA SKARPETY, ŻE TAK TANIE?! Szczena mi opadła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Białe przeciez tez są w promocji Ale tylko te z czerwonymi wstawkami. Biało-czarne nie. Zaś do południa żadne z białych nie były w promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nepalczyk, nic nie stoi na przeszkodzie żebyś je kupił w cenie 19,99zł za parę jak za tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Już zamówiłem dla siebie i ojczulka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoePike Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ja również zamówiłem 8 par. Każdego koloru po 2 (prócz białych bez czerwonych wstawek). Panowie, czy to zamówienie przejdzie? Sprawdzam co chwilę pocztę bo spodziewam się maila "przepraszamy, pomyłka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rddkAG Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Wszystko powinno przyjść, nie takie promocje już robili ) ta promocja to trwa już chyba z dwa miechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.