mlun Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Tak do spodenek sie je mocuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Powitoł Kumotrowie, macał ktoś plecak jak z linki? http://www.decathlon.pl/plecak-z-bukakiem-500-pomltd-id_8306477.html Bukłak, 6litrów powinna mi wystarczyć, kolor jak lubię na przecenie - same plusy z jednym potencjalnym minusem: mocowanie paska piersiowego jakoś dziwnie pokombinowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Nie chcę gasić Twojej radości ale produkt jest już niedostępny Też się nie załapałem kurczakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Powitoł Rwał twoją nać, gdy wrzucałem w zakładki to jeszcze był. Nienawidzę swojego niezdecydowania :| Bynde śledził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho23 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Te spodenki ci komfortu w trasie nie zapewnią. A używałeś? Bo ja tak. I w ciągu całodniowej jazdy (200 km) większego dyskomfortu nie odczułem. Powiedziałbym nawet, że byłem bardzo mile zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedTrek Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Powitoł Daje radę, pupy nie urywa Korpus zewnętrzny to tworzywo, wnętrze zdaje się aluminiowe. Uchwyt wygodny i na razie działa. Kapsel zabezpieczający wężyk IMO wyrobi się z czasem i będzie spadał. Nie sprawdzałem do ilu pompuje bo nie mam manometra ani pary w złamanej ręce Za normalną cenę kiepski biznes. Nawet zefal ma ciekawsze pompki za 70zł. Porównując z pompkami za ~~30ziko: lepsze wykonanie, ładniejsza wężyk który mooooże podziałać dłużej niż krócej a na wężyku też mi zależało. po Twojej opinii też się zdecydowałem i nie żałuję naprawdę za cenę 30zł naprawdę wart kupić taką pompkę mała więc przyda mi się na maratonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marfalc Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 W decathlonie w Bytomiu są przecenione rękawiczki na rower z 30 na 15 zł (jako ostatnie sztuki) niestety nie umiem je zlokalizować na sklepie internetowym.Na podstawie paragonu 300 w wersji light .Podobne do tych tylko że czarne i opisane BTWIN pismem drukowanym. http://www.decathlon.pl/rkawiczki-letnie-na-rower-damskie-300-biae-id_8200298.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek56 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Porcelanowy napisał o plecaku B'TWIN ,wygląda nieżle ,ale rzeczywiście ten pasek piersiowy może z czasem wypinać się z tych prowadnic .Ja mam plecak w którym piersiowy jest umocowany na paskach.Wydaje mi się że trwałość będzie zależeć od obciążenia plecaka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jak myslicie, warte jak na pierwsze gacie z wkładką? Może coś ciekawszego, niekoniecznie z Decathlonu, byście w tej cenie polecili? https://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-700-id_8241509.html Aha, jak na razie to takie pod spodenki by mi pasowało, nie wyobrażam sobie paradować w czymś tak obcisłym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlod123 Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Jak myslicie, warte jak na pierwsze gacie z wkładką? Może coś ciekawszego, niekoniecznie z Decathlonu, byście w tej cenie polecili? https://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-700-id_8241509.html Aha, jak na razie to takie pod spodenki by mi pasowało, nie wyobrażam sobie paradować w czymś tak obcisłym Miesiąc temu stałem przed podobnym dylematem - wziąłem te z linka. Sprawują się świetnie jeśli chodzi o wygodę, chciciaż obawiam się że latem w dwóch warstwach może być ciepło. Rozważałem też wersję z pomarańczową wkładką, ale żelowa biła ją na głowę. Z rozmiarówką musisz uważać - u mnie raz było dobre L, a w innym modelu wchodziłem dopiero w większe rozmiary. Generalnie wybór bokserek z wkładką nie jest duży w porównaniu z kolarkami. Ale do tych drugich trzeba chyba dojrzeć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergrzechu Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Jak myslicie, warte jak na pierwsze gacie z wkładką? Może coś ciekawszego, niekoniecznie z Decathlonu, byście w tej cenie polecili? https://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-700-id_8241509.html Aha, jak na razie to takie pod spodenki by mi pasowało, nie wyobrażam sobie paradować w czymś tak obcisłym O jednej rzeczy trzeba pamiętać, Lycra jest dość śliska i spodenki wierzchnie mogą z tyłka zjeżdżać. Można kupić shorty z wbudowanymi gaciami z pieluchą, ale one są inaczej zaprojektowane. Wewnętrzne spodenki nie są ze śliskiego materiału. Co do wkładki to żelowa z decathlonu jest spoko, sam używam i sobie chwalę. Wiele osób też chętnie kupuje zwłaszcza jak są wyprzedaże. Co do kwestii paradowania w czymś takim to szczerze powiedziawszy to raczej wątpię, żeby ludzie się za Tobą oglądali, chyba mają ciekawsze rzeczy do roboty. Sam kiedyś miałem takie podejście jak Ty, ale wygoda zwyciężyła. Teraz spodenki tylko z szelkami, które na serio dużo dają. Jak miałem spodenki normalne na rowerze to zahaczały się o siodło i ogólnie sprawiały problemy. Nawet jak miałem szorty dwuczęściowe Rogelli. Wiem, że Cannondale robi "furkoczące" spodenki i w pucharze świata cisną w nich Fumic i Fontana, więc na upartego się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlod123 Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 O jednej rzeczy trzeba pamiętać, Lycra jest dość śliska i spodenki wierzchnie mogą z tyłka zjeżdżać.Przejechałem w tych bokserkach kilkaset km z różnymi spodniami wierzchnimi. Żadne nie zjeżdzały. Bokserki są bardziej z matowej siateczki niż typowej lycry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Znów dostępne są plecaki z bukłakiem za 65 zł https://www.decathlon.pl/plecak-z-bukakiem-500-pomltd-id_8306477.html Miałem szukać dobrej promocji na Deutera, ale w takiej cenie nie zaszkodzi sprawdzić Btwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 A jak on sie ma z poceniem pleców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Jak widać na zdjęciach systemu nośnego nie ma, także raczej szału z tym nie ma, ale zawsze można zwrócić, jak się nie sprawdzi Oczywiście pod warunkiem, że nie będzie śladów użycia, więc trzeba zostawić ewentualne metki i nie używać bukłaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samvimes Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Warto zawracać sobie głowę najtańszymi gaciami z pielucha z Deca? Czy lepiej wydać te 30zl na zwykle krótkie spodenki ogólnego przeznaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yason Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 @Samvimes Korzystam z nich od jakiegoś czasu, dwie rzeczy rzuciły mi się w oczy już po pierwszej jeździe - przez materiał swobodnie przechodzą włosy, no i oczywiście pielucha lubi się przesuwać podczas dłuższych wycieczek. Prócz tego nie mam obiekcji, ale też nie mam doświadczenia ze sprzętem lepszej klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 IMHO najtańsze serie z Deca to poziom typowo marketowy, takie same znajdziesz w Lidlu, itp. Wykonanie spoko, ale sama wkładka to kawałek najzwyklejszej gąbki. Jak kupować takie gatki to nie bawić się w pólśrodki, tylko wziąć coś z porządną wkładką i na szelkach. Oczywiście każdy najlepiej powinien wiedzieć gdzie i jak jeździ i jak ceni własny tyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Warto zawracać sobie głowę najtańszymi gaciami z pielucha z Deca? Czy lepiej wydać te 30zl na zwykle krótkie spodenki ogólnego przeznaczenia?Nie warto, lycra wyciera się po sezonie, wkładka to zwykła gąbka, a brak szelek to każdy kto jeździł z i bez wie o co chodzi. #...# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Powitoł Kumotrowie, macał ktoś plecak jak z linki? http://www.decathlon.pl/plecak-z-bukakiem-500-pomltd-id_8306477.html Bukłak, 6litrów powinna mi wystarczyć, kolor jak lubię na przecenie - same plusy z jednym potencjalnym minusem: mocowanie paska piersiowego jakoś dziwnie pokombinowane. Dzięki za czujność. Powiadomienie na mejla oczywiście nie przyszło Kliknąłem, jak przyjdzie i przetestuję to nieomieszkam zdać relację. Powiedzcie mi jeszcze: ma ktoś może toola SKS TOM 18? Cena w decu chyba dobra, a sam tool wygląda przyzwoicie: http://www.decathlon.pl/multitool-tom-18-id_8162575.html Mam sobie coś na urodziny wybrać Coś lepszego w podobnej cenie dostanę? Dobrze jakby się zamknął w pudełku 8x6,5x2cm bo tyle mam miejsca w puszce narzędziowej ale w sumie też niekoniecznie Senks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Używam tego toola i nie mam nic do zarzucenia. Mały i ma wszystko czego potrzeba. Imbusy jak to imbusy-działają, łyżka spoko ale trochę zbyt twarda i wolę wozić plastikowe, kluczyk do szprych już testowany w boju-działa, skuwacz sprawdzany w domowych warunkach na hg93 i hg53-dał radę ale ciężko utrzymać to w rękach. Ogólnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samvimes Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Nie warto, lycra wyciera się po sezonie, wkładka to zwykła gąbka, a brak szelek to każdy kto jeździł z i bez wie o co chodzi. #...# Kupiłem rano 2 sztuki, właśnie wróciłem z rekreacyjnego 30km testu - jedzie się jednak dużo lepiej niż w zwykłych krótkich spodniach. Nigdy nie miałem żadnych z pieluchą (jakoś zawsze się broniłem przed obcisłymi spodniami) więc nie mam porównania, ale na chwilę obecną jestem zadowolony. Jak się wytrą to pewnie pomyślę o czymś lepszym. Do mojego rekreacyjnego rowerowania (2-3 tys km rocznie) wystarczą, zwłaszcza w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Pierwszy raz miałem to samo zdanie co Ty. Doświadczenie zrobiło swoje. . #...# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 @porcelanowy moim zdaniem Topeak Hexus II jest lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Coś lepszego w podobnej cenie dostanę? Dobrze jakby się zamknął w pudełku 8x6,5x2cm bo tyle mam miejsca w puszce narzędziowej ale w sumie też niekoniecznie Crank Brothers m19 lub m17. 19-stkę, czasami przy dobrych wiatrach można trafić za 89zł.http://www.crankbrothers.com/product/view/149 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.