fishburger Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Nie wiem jak koszulka, bo nie miałem okazji używać, ale spodenki z pewnością są warte swojej ceny. Używam podobnych z tą samą wkładką i jest naprawdę bardzo wygodna. Na pewno będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony01 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Może ktoś coś więcej powiedzieć o tych butach spd, nadadzą się na pierwsze czy może lepiej sobie odpuścić i poszukać czegoś innego, chociaż niewątpliwie cena kusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baczus Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Mam te buty od grudnia, około 300 km w terenie i są ok. Rzepy trzymają bardzo dobrze. Zrobiła mi się dziurka w siateczce od patyków jakiś, ale zacerowałem i nie ma problemów. Kupiłem za 270 zł, ale teraz chyba są tańsze, to nawet bym się nie zastanawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony01 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 A jak z ich wentylacją, sztywnością i ogólną wygodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baczus Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Z wentylacją, hmm na razie to bywało zimno w nich. Nie miałem okazji sprawdzić w dużych temperaturach. Ale jeździłem też zimą. A na moje oko to raczej są przewiewne. Dużo siateczki. Buty są sztywne, na pewno nie miękkie. W tej cenie (170) nie znajdziesz nic lepszego. Jakiś skok to dopiero 2 razy tyle. Jeszcze dodam, że lepiej siedziały mi na nodze od Shimano m-088. Mają dobry bieżnik, trzyma w błocie i na śniegu ale dość łatwo się zapycha. Ale bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony01 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 W takim razie jeśli jeszcze będą to chyba się na nie zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baczus Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Pamiętaj, że są białe i w związku z tym trochę się brudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony01 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Będą stosowane raczej w szosie, więc nie powinny się aż tak brudzić, powiedz mi jeszcze czy przy dobieraniu rozmiaru powinno być trochę luzy czy raczej niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baczus Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Ja dobierałem metodą na półtora palca, czyli trochę luzu. Ale teraz nie powiem Ci, jak to się ma do normalnego rozmiaru, bo mam je w drugim mieszkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony01 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Czyli 42 będzie akurat, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Warte są swej ceny? Wytrzymają trochę ? Mam ten model od dwóch tygodni i raz tylko miałem go na sobie. Przejechałem 162 km komplecik zdał egzamin rewelacyjnie. Pod tym zestawem miałem jeszcze komplet bielizny termicznej. Wkładka w spodenkach super, na tak długim dystansie nie odczuwałem większych dolegliwości związanych z siodełkiem. Koszulka jest bardzo dobra, jedynym mankamentem w niej to brak dobrych ściągaczy przy kieszonkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidK Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Hej dzięki za opinie ale widzę, że ciężko je na promocji dorwać na promocji czy w korzystnej cenie zestawu. Muszę trochę na nie nazbierać. A i jeszcze zapytam czy jest duża różnica między tymi aerofit 700 a tymi http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-520-czarno-szare-id_8327990.html. A ciekawe czemu różne ceny zależnie od kolorystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejga Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Pod tym zestawem miałem jeszcze komplet bielizny termicznej. A można wiedzieć jakiej firmy/model ten komplet bielizny ? też decathlon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 A i jeszcze zapytam czy jest duża różnica między tymi aerofit 700 a tymi Spodenki na rower męskie 520 CZARNO-SZARE B'TWIN - Wyposażenie rowerzysty Rowery.. Mam takie tylko czarno-niebieskie jak pisałem juz komuś wkładka jest taka sama jak w aerofit 700 róż nia sie że 700 ma otwór na siateczce od strony pleców oraz materiałem ich górnej części (siateczka i szelki) A można wiedzieć jakiej firmy/model ten komplet bielizny ? http://allegro.pl/bielizna-termoaktywna-komplet-rowerowy-czapka-l-i4866323716.html jak za ta cenę jest dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7andrzej7 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ja mogę tylko powiedzieć, że Decathlon psuje się na maxa - przynajmniej u mnie w mieście. Wczoraj byłem bo chciałem sobie kupić kurtkę i spodenki. Moje zdziwienie było ogromne gdy zobaczyłem przynajmniej o połowę zmniejszony dział rowerowy i pustki na półkach, wybór żaden więc jestem zmuszony szukać innych sklepów z odzieżą na rower. Ciekaw jestem jak to wygląda w innych miastach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Sezon rowerowy jeszcze dobrze się nie zaczął w sklepach, ja się zdziwiłem jak wszedłem do deca pewnego dnie i w ogóle nie było działu rowerowego tam gdzie był, przenieśli go na szary koniec sklepu. Póki co nie wieszałbym na nich psów jeszcze, pewnie wymieniają towar na nowy czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklepeBike_pl Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Jakość tamtejszej odzieży rowerowej odpowiada cenie,nie jest wygórowana i można tam kupić kilka ciekawych rzeczy,chociaz przyznam że w sklepach internetowych znajdziemy zdecydowanie więcej "perełek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7andrzej7 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Trudno się z tym nie zgodzić, przewagą takiego decathlonu jest tylko ta możliwość przymierzenia - a to daje bardzo dużo. W Bydgoszczy niestety nie ma sklepu rowerowego gdzie by był jakiś duży wybór ubrań, z reguły mają po kilka rzeczy i na tym koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ze swojej strony dodam, że nic takiego nie zauważyłem w Decathlonie w Łodzi. Dział rowerowy jest przez cały rok w tym samym miejscu. Natomiast jak byłem w ubiegłym tygodniu dało się zauważyć przemeblowanie i zwiększanie powierzchni "rowerowej" jak też powoli zwiększa się oferta odzieży. Dodam taki mły offtop. W łódzkim Inter Sporcie dzieje się tak,że zimą wogóle nie ma ciuchów rowerowych, a jak są to są pojedyńcze sztuki. W Inter Sporcie ewidentnie widoczny jest podział na sezon zimowy (narciarski), A wiosenno - letni (rowerowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 A propo promocji: http://www.decathlon.pl/op-wild-gripr-x22xdtka-mich-id_8246404.html Ja już kupiłem, a wy? W Deka na warszawskim Okęciu 99,99zł za taki komplet, czyli jeszcze nieco taniej niż na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 W Gdańsku na Przymorzu też 99,99 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Powitoł Taki minipompek zefala - waga niezbyt ciężka teleskopowa, wężyk na dwa standardy, darmowa dostawa: http://www.decathlon.pl/pompka-zefal-air-profil-fc01-id_8248180.html Kliknąłem jedną. Jak przyjdzie, to powiem jak z jakością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 W Deka na warszawskim Okęciu 99,99zł za taki komplet, czyli jeszcze nieco taniej niż na stronie Na stronie jest po 92 PLN z przesyłką gratis więc taniej i do tego tyłka nie musisz ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Hmmm, kliknąłem w link i nadal widzę po 115zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Poniżej trochę powinna być informacja o jeszcze niższej cenie, jak dodasz do koszyka też powinno być uwzględnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.