Schredis Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Cześć Jestem Artur, mam 190cm wzrostu i ważę 81kg. Potrzebuję roweru do, hmm... No właśnie, kiedyś to było mtb, a teraz 5 kategorii: enduro, trail, mtb xc, all mountain, dh. Zależy mi na skoku 120- 140mm więc celuję (chyba) trail. Nie potrzebuję jakiś super komponentów, myślę, że deore wystarczy, miło by było, gdyby oba amortyzatory były powietrzne. Zdecydowanie zależy mi na prostocie i niezawodności, potem na finezji działania (i tak będzie lepiej niż obecnie). Mam parę typów: Canyon Nerve al 6.0, Giant Stance 27,5, Kona Precept DL. Chociaż obecnie mam rower o bardzo dużej ramie (21") i kołach 26", może 29" HT wystarczy, a za różnicę w cenie kupić regulowaną sztycę?
Mod Team safian Napisano 20 Października 2014 Mod Team Napisano 20 Października 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.