Mod Team Puklus Napisano 19 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Nowe axony z pivotami za 500zl, dostępne jeszcze 4 sztuki u kolegi activia. Są fabrycznie nowe. Skok 80 lub 100mm. W sam raz dla kogoś kto chce dobry widelec a nie chce hamulców tarczowych. W dzisiejszym świecie to prawdzie unikaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victuss Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Jestem zainteresowany jesli jeszcze aktualne Jest jakas aukcja, czy zmuszony bede zaufac? edit A i jeszcze jedno: to amor powietrzny czy sprezyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Jakby co, to też jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Października 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Z tego co wiem są nowe ale bez gwarancji ale kolega activia daje swoja można spokojnie kupic jest widelec powietrzny. O szczegóły pytajcie kolegę activia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.