Gość Zbychu Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Witam, jako że chcę sprzedać rower koledze a nie mam pojęcia ile może być warty proszę o przybliżoną ocenę z Waszej strony. Całość jest z roku 2007: Rama: jakiś no name Amortyzator: RS judy 2 Koła: Alexrims dh19 + piasty deore + race king (opony nowe) Korby: Deore Przerzutki: p- deore, t- deore xt Hamulce: tarczówki deore lx Manetki: deore Kierownica: guizzo Mostek: boplight team Sztyca: BBB Siodło: futura Kaseta: deore 9rz Łańcuch: deore Pedała: Shimano jedna strona platforma, druga spd Co o tym myślicie? Nie chce oszukać znajomego ani siebie, stan oceniam na bdb.
emcinek Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Jakieś więcej informacji na temat osprzętu (jakie konkretnie modele i w jakim stanie?). Tak na oko 1000-1500zł, zależnie od stanu i od tego, co dokładnie siedzi w rowerze.
Gość Zbychu Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Obawiam się, że z dokładnymi modelami będzie problem. Nie mam roweru przy sobie, a nawet jest on teraz bardzo daleko ode mnie, z resztą i tak nie wiem jakbym miał sprawdzić dokładny model np. przerzutki
emcinek Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 z reguły mają gdzieś napisane, jaki to jest dokładnie model, trzeba się im przyjrzeć.
Hadronsport Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 W takim razie nie widząc zdjecia i stanu faktycznego,tylko ufając Ci tak na słowo,że rower jest w bardzo dobrym stanie,to myślę że kwota 1000-1200zł bedzie tutaj odpowiednia.
Pytanie
Gość Zbychu
Witam, jako że chcę sprzedać rower koledze a nie mam pojęcia ile może być warty proszę o przybliżoną ocenę z Waszej strony. Całość jest z roku 2007:
Rama: jakiś no name
Amortyzator: RS judy 2
Koła: Alexrims dh19 + piasty deore + race king (opony nowe)
Korby: Deore
Przerzutki: p- deore, t- deore xt
Hamulce: tarczówki deore lx
Manetki: deore
Kierownica: guizzo
Mostek: boplight team
Sztyca: BBB
Siodło: futura
Kaseta: deore 9rz
Łańcuch: deore
Pedała: Shimano jedna strona platforma, druga spd
Co o tym myślicie? Nie chce oszukać znajomego ani siebie, stan oceniam na bdb.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.